First Aid Beauty Ultra Repair Cream

00:19

Tražeći kremicu za ovo nadolazeće zimsko razdoblje kada nam je koža radi centralnog grijanja i hladnoće suha, dehidrirana i željna dodatne njege, odluka je pala na First Aid Beauty Ultra Repair Cream.

First Aid Beauty  kozmetika namijenjena je i najosjetljivijoj koži, ne sadrži opasne kemikalije i alergene kao što su paraben, alkohol, mirisi i umjetna bojila. Kao što i dosta čitateljica/blogerica, i ja sama imam problema s preosjetljivošću kože i neurodermatitisom, tako da svaku kremu prije kupovine pomno istražujem.  Moram priznati da me First Aid Beauty Ultra Repair Cream na prvu privukla radi samog naziva, jer vrlo često si mislim kako bi mi stvarno dobro došla brza i efikasna prva pomoć u rješavanju problema s iritacijama.



Krema je pakirana u svijetloplavu plastičnu tubicu koja je vrlo praktična i higijenska. Dostupna je u količinama od 56,7 g i 170,1 grama. Rok trajanja kreme je 18 mjeseci od otvaranja. Lako se istiskuje iz tube, guste je formule i bez mirisa.

Sastojci:
Colloidal Oatmeal, Water, Stearic Acid, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Squalane, Allantoin, Sodium Hydroxide, Dimethicone, Xanthum Gum, Disodium EDTA, Chrysanthemum Parthenium (Feverfew) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Butylene Glycol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Eucalyptus Globulus, Ceramide 3.

FAB Ultra Repair Cream pruža izuzetnu hidrataciju, zaglađuje kožu, ne ostavlja masni film i može se doslovce koristiti od glave do pete :)



Kao veliku prednost ove kreme moram spomenuti da je pogodna i za izrazito suhu kožu, oštećenu od agresivnih kozmetičkih tretmana, kožu s psorijazom, atopijskim dermatitisom, ekcemima i seborejom. Uz pomoć koloidne zobi, shea maslaca, umirujućeg ulja eukaliptusa i ceramida koji su najvažniji strukturni element prirodne zaštite epiderme, FAB Ultra Repair Cream trenutno ublažava iritacije, pruža olakšanje te brani kožu od slobodnih radikala djelovanjem antioksidansa.

Izuzetno sam zadovoljna kremom jer je multipraktik, odnosno može se koristiti i za lice i tijelo, i nanosi se po potrebi. Unatoč gušćoj formuli, lako se razmazuje, ublažava crvenilo i momentalno smiruje kožu nakon nanošenja. Bez razmišljanja bih je ponovno kupila, tako da je moja krajnja ocjena za First Aid Beauty Ultra Repair Cream  5/5.

First Aid Beauty kozmetiku možete kupiti na:
po cijeni od 80,00 do 200,00 kn, ovisno o izabranoj količini.

Koje vi kremice preferirate zimi? :)




You Might Also Like

4 komentari

  1. Super post s time da bih voljela vidjeti i sastav proizvoda dotične kreme pa ti savjetujem da i to ubaciš u recenzije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj, hvala ti puno na savjetu :) definitivno ću ubuduće ubaciti i sastav proizvoda u recenziju :)

      Izbriši
  2. super post! krema izgleda obečavajuće pa me zanima da li imaju takve kreme za mjesovitu i osjetljivu kozu

    OdgovoriIzbriši
  3. hvala :) da, bogme mi je first aid beauty totalno otkriće :) sva kozmetika im je orijentirana na osjetljivu kožu i imaju i kremu za mješovitu kožu First Aid Beauty Daily Face Cream :) evo i link http://www.feelunique.com/p/First-Aid-Beauty-Daily-Face-Cream-60ml

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images