No7 Beautiful Skin Night Cream

17:31

Kako sam prošle godine neko vrijeme živjela u Kanadi, radi promjene klime i općenito životnih navika, koža mi je bila puno zahtjevnija no inače i morala sam joj pružiti posebnu njegu. Istina da se nisam vodila recenzijama beauty blogerica što je moj uobičajen dio procesa kupovine, nego sam više kupovala po nahođenju, jer ionako s mnogim kozmetičkim markama nisam se nikada do tada susrela i bilo mi je teško uopće odlučiti koji proizvod "progooglati", a i željela sam testirati nešto novo i na svoju ruku.

Zbog suhe klime, koža mi je bila željna dodatne hidratacije i iz tog razloga morala sam posegnuti za dodatnim kremica. Odlučila sam po prvi puta kupiti baš noćnu kremu, jer od nje očekujem intenzivniju hidrataciju, a sukladno tome i jutarnju blistavost kože. Odluka je pala na N07 Beautiful Skin Night Cream for Normal/Dry skin. Priznajem da je pri razmatranju noćnih krema prvenstveno presudila ambalaža, ne znam kako je vama, ali meni je izuzetno teško reći NE ružičastim pakiranjima ;). 




N07 je kozmetička marka sa širokom paletom dekorativnih i preparativnih proizvoda za njegu kože. N07 razvijen je od strane Boots UK (lanac ljekarni u Velikoj Britaniji i Irskoj) i osnovan je daleke 1849. godine. Uz makeup i proizvode za njegu kože lica, u ponudi imaju i anti-age liniju, liniju proizvoda za zaštitu kože od sunca, liniju proizvoda za kupanje i tuširanje, proizvode za muškarce i električne proizvode poput četke za čišćenje lica, električnog seta za manikuru i slično. U liniji za njegu kože lica Beautiful Skin nalaze se proizvodi za suhu i vrlo suhu kožu, normalnu do suhu kožu, normalnu do masnu kožu i  proizvodi za različite intenzivne tretmane. Pri kupovini dvoumila sam se između noćne kreme za vrlo suhu do suhu kožu i normalnu do suhu, no ipak je prevagnula kremica za normalnu do suhu, jer sam nekako previše bila u strahu da ću se ujutro buditi s masnim filmom na licu i mogu vam odmah u startu reći da sam, nažalost, pogriješila s odabirom. 





N07 Beautiful Skin noćna krema dolazi u kartonskoj kutijici i pakirana je u staklenu ružičastu teglicu s plastičnim poklopcem. Dostupna je u  količini od 50 ml. Iako sam veća ljubiteljica krema u tubici, svejedno sam pokleknula pri ovoj kupovini i odlučila se za pomalo nehigijensko pakiranje kreme. Uz noćnu kremu, u liniji za normalnu do suhu kožu, dostupni su sljedeći proizvodi: dnevna krema s SPF 15, ulje za čišćenje, mlijeko za čišćenje, gel za umivanje, piling i BB krema. U opisu kreme navedeno je kako krema optimalno hidratizira kožu kad spavamo, vraća joj izgubljenu vlažnost, pruža joj lijep, zdrav i blistav izgled. Krema je obogaćena mineralnom mješavinom koja pomaže hidratizirati i energizira kožu, dok šipak pomaže pri zadržavanju vlage. Noćna krema je hipoalergenska i odgovara i najosjetljivijoj koži. Rok trajanja kreme je 24 mjeseca od otvaranja.

Sastojci:

Aqua (Water), Glycerin, Butyrospermum parkii (Shea butter), Isostearyl isostearate, Sorbitan stearate, Cetearyl alcohol, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter, Dimethicone, Ammonium acryloyldimethyltaurate/VP copolymer, Phenoxyethanol, Tocopheryl acetate, Rosa moschata seed oil, Methylparaben, Sucrose cocoate, Parfum (Fragrance), Dimethiconol, Sodium PCA, Xanthan gum, Potassium cetyl phosphate, Ethylparaben, Ascorbyl glucoside, Tetrasodium EDTA, Magnesium PCA, T-butyl alcohol, Citric acid, Dipropylene glycol, Zinc PCA, Biosaccharide gum-1, Potassium hydroxide, Manganese PCA, Potassium sorbate, Ascorbyl palmitate.





Krema je bijele boje, blagog cvijetnog mirisa koji se ne zadržava na koži i laganije konzistencije. Vrlo lako se razmazuje i brzo upija. No kako je ovo, nažalost, ipak negativna recenzija, pokušat ću tekst maksimalno skratiti pošto ova krema nije na mene ostavila apsolutno nikakav dojam vrijedan spomena.

Kremu nanosim nakon L'Erbolario vodice od kamilice koja je namjenjena suhoj koži i tonik je samo po sebi dovoljno hidratantan, no nakon što nananesem N07 noćnu kremu, koža me nakon vrlo kratkog vremena počne zatezati i stvara osjećaj neugode na licu. Jednak osjećaj javlja se i kada kremu nanesem na područje vrata. Krema jednostavno nije dovoljno hidratantna za moju kožu i definitivno sam pogriješila s odabirom linije, jer sam uz noćnu kremu kupila i mlijeko za čišćenje kojim nimalo nisam zadovoljna, jer uopće ne mogu shvatiti njegovu ulogu, no o tome ću u jednoj drugoj recenziji ;). Što se tiče noćne kreme, bez obzira na početno zatezanje, ujutro ipak koža izgleda svježe i nahranjeno. No unatoč finalnom rezultatu ne bih ponovila kupovinu, jer početni osjećaj zatezanja lica nakon nanošenja kreme je toliko intenzivan da jednostavno nije vrijedan tolike muke, bez obzira na rezultat. 

N07 kreme možete naći na ebay-u po cijeni od 20-ak $.

Jeste li čule za brend N07 ili možda već probale neki njihov proizvod? Kojom kremicom ste se razočarale u posljednje vrijeme? :/



You Might Also Like

2 komentari

  1. Zao mi je da te razocarala krema, to nikad nije ugodan osjecaj :/ mene su tako Oriflame True Perfection nedavno, nisu mi odgovarale jednostavno, a nekima su dobre...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, slažem se, definitivno nije lijep osjećaj kada određeni proizvod podbaci, a imamo visoka očekivanja. Oriflame proizvode već godinama nisam koristila, no čitala sam dosta pozitivnih recenzija, ali istina je da nekima bude proizvod fantastičan, dok drugima totalni promašaj :/.

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images