Proljetna wishlista

16:55

S proljećem stigle su mnoge promjene, a sukladno tome i nove želje :). Dobila sam prefantastičan posao u jednoj IT tvrtci za čije aplikacije vjerujem da ste čule i možda ih i vi same koristite pri plaćanju računa "Slikaj i plati", a možda ih i vaši klinci koriste za rješavanje doooosadnih zadaća iz matematike ;) (PhotoMath). Izuzev činjenice da sam počela raditi, drastično sam skratila kosu i trenutno se pitam gdje mi je pamet bila u trenutku kada sam se odlučila za takav pothvat :D, tako da sada tražim način i proizvode kako bih što bolje oblikovala kosu. Tko zna, možda mi se s vremenom i svidi frizura :D. 

Na ovoj proljetnoj listici naći će se od sve pomalo..od omiljene nam kozmetike do ponekih asesoara. 


1. Pixi Beauty Bronzer + Kabuki - Subtly suntouched


2. Caudalie Grožđana vodica za osvježenje


3. Lush T'eo dezodorans


4. Sante Naturkozmetik šampon s naračnom i kokosom



5. Got2B styling fibre gum chaot za oblikovanje kose

6. Lanvin Marry me Confettis EDP 30 ml


7. Pixi Glow Tonic

8. Yes to Carrots Eye Cream


9. Miu Miu sunčane naočale


10. Asos backapack
11. Asos naušnice


Uh, momentalno moram krenuti sa šparanjem ne bi li što prije prekrižila bar neke stvarčice s liste :). Što ste si vi u zadnje vrijeme stavile na listu želja? :) 

P.S.- Drage kratkokose čitateljice, ukoliko imate kakvih preporuka za proizvode za oblikovanje kose, bila bih jako sretna kad biste ih podijelile u komentarima :D. Unaprijed hvalaaaa :*


*Sve fotografije su preuzete s Interneta.

You Might Also Like

23 komentari

  1. Pa čestitam od srca!!! :)) Eto, konačno ti se ostvarila želja, baš mi je drago. Lijepe stvarčice su ti na WL, nadam se da budu malo po malo nestajale s nje. ;) Sad me baš zanima kak si se ošišala, jel možemo očekivati kakvu fotkicu frizure? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaaa :) Da, toliko sam si željela posao i eto, napokon se ostvarila i ta želja :). Čim dođe prva plaća, sigurno ću prekrižiti bar neku sitničicu s liste ;). A što se frizure tiče..johoooj.. nisam još spremna za web javnost, hahah, još se ni sama nisam privikla na frizuru. Moram priznati da još ne prepoznajem na prvu svoj odraz u ogledalu :P. Svejedno, bit će uskoro i neka slikica, čim mi se stišaju dojmovi ;).

      Izbriši
  2. Čestitam na poslu :) Baš mi je drago :D Lijepe stvarni su se našle na wishlisti, neke bi i ja sama stavila na svoju listu, sunčane pogotovo, divne su :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaaa :) Joj i meni je neopisivo drago :D. Sunčane naočale su i meni nekako najviše zapele za oko i definitivno si njih možda najviše i želim s cijele liste, ali im je cijena stvarno paprena, uh uh. Možda dođu na sniženje :D.

      Izbriši
  3. Ooo pa čestitam! :) A kosa...ma bude narasla ;) Nego, zanimljiva ti je WL, na mojoj isto ima svačeg, uglavnom su to stvarčice vezane za nokte, jel :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)) Ma to si i ja mislim, hvala Bogu pa kosa raste i brzo će to već drugačije se formirati i izgledati, tako da pokušavam što manje dramatizirati :D. Makar, neki mi kažu da im se stvarno sviđa frizura, da paše uz moj vrckav karakter :D. Nadam se da ćeš i ti što prije skinuti što više stvari sa svoje WL :).

      Izbriši
  4. Na moji listi je parfum MEDITERRANEAN FIGS, Pacifica :)
    Frizura je cute! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš sam progooglala parfem, vidim da je dosta hvaljena posebnost mirisa :). Nisam ga još imala prilike pošnjofati. Nadam se da će što prije biti u tvom vlasništvu :). A frizura, hahah, hvala :*. Možda i meni za koji dan bude isto cute, dao Bog :D.

      Izbriši
  5. Puuno čestitam na poslu! Nadam se što bržem križanju proizvoda sa WL :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na lijepim željamaaa :D. Baš se veselim svim budućim kupovinama, hahah :D. To su te vječite ideje i fantazije na temu "kako potrošiti svoju prvu plaću" ;).

      Izbriši
  6. Čestitam ti na poslu :) Asos ruksak je divan i meni je potrebno nešto slično :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Ruksak djeluje dosta kvalitetno, nadam se da ako se odlučim na kupnju da ne budem požalila ;). Poprilično je velika ponuda ruksaka na Asosu, ako imaš čas baci pogled ;).

      Izbriši
  7. Čestitam na poslu! Također trenutno tražim posao i nadam se da ću ga što prije dobiti, tako da drži fige :) S wishliste mi se posebno sviđaju naočale i naušnice. Krasan je osjećaj kad si za prvu plaću priuštiš nešto :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaaa :). Joj, držim ti fige i želim svu sreću! I da, mislim da ću s posebnim guštom potrošiti prvu plaću :D.

      Izbriši
  8. Čestitam ti na poslu :* :* :* :* Drago mi je kao da sam ga ja dobila :D
    Lista ti je jako zanimljiva i nadam se da ćeš čim prije skinuti stvari s nje ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaaa :) Joj i ja sam presretna kaj sam naaapokon uspjela dobiti posao i još k tome u toliko prefantastičnoj firmi :)
      Uh, eto, uskoro će i prva plaća, tako da krećem s križanjem stvarčica s liste ;)

      Izbriši
  9. još jednom čestitam na novom poslu :D
    sad ja želim ovaj ASOS ruksak aaaa želiiim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala još jednom, hehe ;) Da, ruksak je stvarno divan..samo što je svaki drugi dan out of stock :/, nadam se da ću ga uspjet uloviti kad mi sjedne lovica na račun :D.

      Izbriši
  10. Prije svega čestitke od srca na poslu :) Jako sam sretna kad čujem vijest da se netko zaposlio u ovoj državi :) Super wish lista. Najviše mi se sviđaju ove pixi stvarčice tako da ću ih i ja škicnuti :D A naočale su mi predivne. Ja sam isto prije neka 3 mjeseca skratila kosu do ramena i baš mi zna biti žao, ali šta je tu je :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaaa :) Da, upravo to, baš je šok i nevjerica kad netko u RH dobije posao i to još ne preko veze :D. Pixi proizvodi su definitivno vrijedni pažnje, ja sam sa svim izuzetno zadovoljna :). A da, dijelim istu sudbinu što se kose tiče..i meni bude na dane žao što ne mogu nositi punđicu, ali ajd, sad sam se već privikla na ovu kratku raskuštranu frizuricu i nije mi više toliko loše s obzirom kak mi se činilo na prvi dojam :D.

      Izbriši
  11. Ajde da čujem da je netko počeo i raditi, jeeej! Čestitam i želim ti puno sreće i uspjeha! :)
    Nadam se da si se već privikla na dužinu kose, i ja sam ju nekidan dosta skratila i neopisivo mi je lakše, tako da sam baš happy :D Jedini je problem što ujutro izgledam otprilike kao paun, sve strši u zraku, a onda mi u pomoć stiže Keune care line fibre vax, ako voliš takve proizvode preporučam.
    Super ti je wl, i ja bih ove naočale.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti od srca :* Joj, znaš, na kraju sam se i ja tak lijepo privikla na kratku kosu i preeezadovoljna sam :D. Baš je olakšanje, dobro kažeš :D. A da, ujutro je i kod mene ista stvar, ali mi se sviđa bit mala raskuštranka :D. Hvala na preporuci, definitivno ću škicnuti Kuene proizvode :).

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images