Summer new in!

14:57

Nije prošlo dugo od zadnjeg new in posta,bogme niti od summer wishliste, ali skupilo se nekih stvarčica, lista želja se brzinski križala pa sam odlučila odmah vam sve prezentirati :).

Eucerin Kids 50+ sun spray - sprej  za zaštitu od sunca osjetljive dječje kože. Kako sam jako svijetle puti i osjetljive kože, ove godine sam odlučila isprobati liniju za djecu i mogu vam reći da nisam pogriješila s odabirom. Sprej je bez mirisa, boja i parabena, vodootporan i čak je pogodan za korištenje na koži s atopijskim dermatitisom tako da nema straha od dodatnih iritacija. Sprej je dostupan u količini od 200 ml te se često može naći sada na različitim popustima u ljekarnama. Rok trajanja mu je 12 mjeseci od otvaranja proizvoda.




Lerbolario sun stick za lice SPF 50 - radi osjetljivosti i vrlo lake nadraživosti kože, za lice koristim poseban stick za zaštitu od sunca. Već godinama sam vjerna Lerbolario sticu za lice, ne izaziva nikakve probleme, nije nimalo mastan, a pruža odličnu nevidljivu zaštitu. Sadrži rižin vosak i makadamiju. Vrlo je praktičan i lak za korištenje, a koži daje baršunast osjećaj. Dostupan je u količini od 8 ml, vrlo sporo se troši, žao mi je što mu rok trajanja nije duži od 12 mjeseci.



Maybelline Dream Satin Liquid foundation - kako već nekoliko godina živim bez pudera, zaključila sam da je možda došlo vrijeme da ga ipak nabavim ;). Nanizale su se neke svadbice i 'ozbiljnija' druženja koja traže postojaniji i 'ozbiljniji' makeup tako da je odabir pao na Maybelline puder koji je izuzetno lagan, prozračan. daje satenski finiš i perfekciju licu. Velik je plus što puder također ima zaštititni faktor (SPF 13), a i dostupan je u vrlo svijetloj nijansi 4 light porcelian što se u potpunosti stopi s mojom prirodnom nijansom tena. Dostupan je u količini od 30 ml i rok trajanja mu je 12 mjeseci od otvaranja.


bareMinerals Lash Domination volumizing mascara - maskara bez 'štetnih' sastojaka, jako zanimljivog dizajna i spiralne 180 stupnjeva twist četkice. Kupljena u nijansi intense black što je za mene isto velik korak (kao i avantura s puderom, hehe), jer već duže vrijeme koristim samo smeđe maskare, jer daju puno prirodniji izgled licu. Ukratko, moram odmah reći da mislim da sam našla THE maskaru, jer efekt koji pruža je više nego savršen. Volumen, gustoća, postojanost. Sve što se od jedne maskare može poželjeti ;).


Bourjois Color Boost Lip Crayon - u nijansi Red Island. Jedna prava klasična crvena nijansa, odlične postojanosti i visokog intenziteta. Ruž ima zaštitni faktor 15, postojan je do 10 h i vodootporan je. Vrlo je praktičnog i slatkog pakiranja, jako lako se nanosi, hidratizira usne i daje im lagani sjaj. Djeluje poput balzama s odličnom pigmentacijom. Dostupan je u količini od 2.7 g i rok trajanja mu je 18 mjeseci od otvaranja. Toliko mi se svidjela bucmasta olovčica da bih najradije kupila još neku nijansu. Imate kakve prijedloge? :)


Catrice parcijalne trepavice - ovo mi je bio prvi susret s parcijalnim trepavicama i ne znam uopće zašto sam imala toliki strah, jer 100x se jednostavnije apliciraju od klasičnih umjetnih trepavice, a i daju nekako prirodniji, ne toliko plastičan, izgled. Omjer cijene i kvalitete je odličan, jer za 35 kn ćete dobiti 50ak trepavica koje možete više puta koristiti. U pakiraju uz trepavice dolazi i ljepilo.





Avon Glow brončane perle za lice - u nijansi pink bronze. Standardni koncept perli za lice, daju suptilnu preplanulost i osvježenost licu. Slabije su pigmentiranosti što me baš i neoduševljava, ali u konačnici daju sasvim fini efekt na svijetloj koži. Dostupne su u dvije nijanse, u količini od 22 grama s rokom trajanja od 24 mjeseca.






Alverde sprej za fiksiranje pudera - naravno, uz puder, ruku pod ruku, ide i sprej za fiksiranje istog ;). Sprej je poput maglice, osvježavajućeg mirisa, ne steže kožu i vrlo lijepo 'sjeda' na lice. Dostupan je u količini od 50 ml i ne sadrži sintetičke konzervanse.







Max Factor Max Effect mini nail polish - u nijansi 01 ivory. Zlatni lakić sedefastog odsjaja, djeluje vrlo otmjeno i fino. Lako se nanosi i dobro dođe za predah od omiljen Essie Urban Jungle ;). Dostupna je u količini od 4,5 ml i rok trajanja mu je 36 mjeseci od otvaranja.







Loko prirodna kozmetika Dezedorans Ylang-Ylang - 50 ml, odličan 'dezić' romantičnog mirisa, ne sadrži nikakve štetne sastojke, uspješno se bori protiv neugodnih mirisa, a uz to ima i njegujuća svojstva :). Ovaj puta je verzija dezedoransa s manje sode bikarbone i definitivno mojoj koži više odgovara 'slabija' varijanta jednake djelotvornosti :).






Das Gesunde ulje čajevca - koristim ga za parenje (inhalaciju), pozitivno djeluje na dišne puteve i na kožu. Ulje je visoke koncentracije, osvježavajućeg i intenzivnog mirisa. Dostupno je količini od 30 ml, a rok trajanja mu je 6 mjeseci od otvaranja.








Lush Oatifix svježa maska za lice - obožavam Lushove maskice za lice, izuzev prekrasnog mirisa i teksture, moja koža jako dobro reagira na njih :). Ova maska se sastoji od mješavine banana, vanilije i zobi koja pruža lagani piling koži. Pogodna je za suhu i osjetljivu kožu. Toliko je slasnog mirisa da bih je najradije pojela, a ne stavila na lice, hahah :D. Kupljena u količini od 75 g, potrebno ju je čuvati u hladnjaku, jer ne sadrži konzervanse.




Loko prirodna kozmetika La Tonik, 100 ml - tonik za problematičnu, aknastu kožu sklonu nepravilnostima. Iako, da kucnem o drvo, veliku većinu vremena nemam takvih problema, no kako sam već probala Ma Tonik iz Loko proizvodnje, htjela sam probati i neki drugi ne bih li vidjela da li će me i on jednako oduševiti :). Jako su mi se svidjeli sastojci - lavanda, aloa vera, neven, timijan, zeleni čaj, majčina dušica, ... i mislim da bi tonik odgovarao svim tipovima kože :).




Sympatico Kantarionovo ulje - ulje iz domaće proizvodnje. Ulje je macerat biljke  gospine trave u djevičanskom maslinovom ulju. Izrazito dobro djeluje na oštećenja kože, strije, bore, ožiljke. Pogodan je za suhu i suncem oštećenu kožu. Također, može se koristiti u tretmanima upale živaca i mišića, reume, upaljenih vena i ženskih problema. 






*Loko prirodna kozmetika Fruit Serum - 30 ml, uljni serum za sve tipove kože. Namijenjen je regeneraciji, prevenciji bora, poboljšavanju tonusa kože lica. Djeluje protuupalno tako da je odgovara i problematičnoj koži sklonoj nepravilnostima. Uljni serum se nanosi na mokru kožu, brzo se upija i čini kožu mekom i vidljivo nahranjenom. Serum je sačinjen od bogatog voćnog mixa različitih ulja sjemenki. Prvi dojmovi su više nego pozitivni, a testiranje se nastavlja ;).




Biobaza body mlijeko za tijelo s lavandom i limunom  - Lavanda dubinski hidrira i obnavlja kožu, dok limun djeluje antiseptički, a hranjivi kompleks ulja badema i pšeničnih klica potiče regeneraciju kože, pruža elastičnost i dugotrajan osjećaj ugode. Mlijeko ne sadrži parabene, sintetske mirise i bojila. Dostupno je u količini od 400 ml u pakiranju s praktičnom pumpicom da lakše nanošenje i doziranje. Rok trajanja mu je 12 mjeseci od otvaranja.



Loko prirodna kozmetika Go Easy - antistress grubi piling za tijelo. Uspješno skida mrtve stanice kože i njeguje je i obnavlja. Napravljen je od krupne morske soli, suncokretovog ulja, eteričnog ulja lavande, suhe lavande i mineralnog pigmenta. Tko obožava miris lavande i malo grublji piling,  mislim da će se na prvu zaljubiti u ovaj proizvod ;). Piling je dostupan u količini od 200 grama.






Maybelline Master Drama khol liner - u nijansi ultra black. Liner je vrlo mekan, lako se nanosi i moguće je bez pol muke oblikovati tanje ili deblje linije. Intenzivne je crne boje i postojanosti do 16 sati. Rok trajanja mu je 24 mjeseca od otvaranja.







Braun Silk epil 5 - strujni epilator s 40 pinceta. Zahvaća i najkraće dlačice od 0,5 mm, uz njega dolazi još i gel rukavica koju je potrebno minimalno 2 sata prije epilacije držati u ledenici kako bi se gel u potpunosi rashladio pa potom smanjio bol samog procesa epilacije. Epilator je moguće u potpunosti rastaviti i periv je pod vodom tako da ga je vrlo lako čistiti. Na njemu se još nalazi i mala led lampica koja 'osvjetljava put' tako da je vam nijedna dlačica ne može promaknuti pri epilaciji.




Braun Oral-B Vitality električna četkica za zube sa precision clean nastavkom za četkanje. Četkica ima ugrađen dvominutni tajmer čime signalizira da je optimalno četkanje zubi završilo. Potrebno je čeljust 'razdijeliti' na četvrtinu te svakom području posvetiti po 30 sekundi četkanja. Četkica ima senzor pritiska tako da ne možete oštetiti gingivu, precizno čisti i održavanja zdravlje zubi i desni. 


I to bi bilo sve što se noviteta tiče :). A čime ste se vi lijepim počastile u zadnje vrijeme?

Pusa svimaaa!!





*PR proizvod


You Might Also Like

7 komentari

  1. Divni noviteti, neke stvari odavde bih i sama voljela isprobati :) Što se električne četkice tiče otkad ju imam samo s njom perem zube i mogu reći da ih puno ljepše i detaljnije očisti od obične četkice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Joj, i ja bogme sada na veliko uživam u isprobavanju :D I da, i mene je električna četkica na prvu osvojila ;)

      Izbriši
  2. Super noviteti, ovaj L'Erbolario stick mi djeluje super :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ulje čajevca imam i ne mogu bez njega,čistim lice ili ga koristim kod intimnih kupki. Avon perlice su nam također zajedničke,prvi puta sam ih naručila i divne su mi .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ulje čajevca je stvarno odlično; i ja sama sam se baš navukla na njega :). Osim za inhalacije, često ga dodajem u šampone ili kremice za lice :) A Avonove perle su divne, vidim da su svi oduševljeni njima :).

      Izbriši
  4. Lijepo si se ponovila. :) Ja imam Braunovu trojku. :) Uh, bolje da ne kažem s koliko sam se lakića za nokte u posljednje vrijeme počastila... :3 :D

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images