Mini new in!

01:02


Nakon podužeg vremena, došao je na red na jedan mali new in! Nije se ništa pretjerano shoppingiralo posljednjih mjeseci, ali ipak neki ulovi i poklončići su vrijedni spomena ;). Pokušavam što manje kozmetike kupovati, jer radi gomilanja stvari, rijetko koji proizvod uspijem potrošiti do kraja prije isteka roka trajanja i jednostavno mi je potpuno besmisleno baciti polupune proizvode, tako da dok se postojeće zalihe ne riješe, izbjegavam omiljeni Muller i DM u velikom krugu ;). No, moram priznati da bez obzira na odluku, svejedno se ne bih usudila pridružiti izazovu "potroši xx proizvoda do određenog datuma", jer definitivno nisam toliko disciplinirana po tom pitanju, a i teško se mogu nagovoriti da koristim samo i isključivo te određene proizvode, ali definitivno se divim kolegicama blogericama koje stvarno uspjevaju u tome! :)

Pa krenimo mi s ovim mini new in-om što prije.. prvo na redu je naravno ono što vas najviše zanima, a to je kozmetika!


Ponukana uglavnom pozitivnim recenzijama za Essence highligter soo glow! (nijansa 20 ), odlučila sam riskirati i sama ga isprobati. Ako uzmem u obzir omjer cijene i kvalitete, mogu reći da je stvarno odlična kupnja u pitanju, jer ako niste zahtjevne po pitanju highlightera, za 20ak kuna dobiti ćete jako dobar proizvod pogodan za svakodnevnu upotrebu. Decentan sjaj poprilično pristojne postojanosti. 

Kako sam već mjesecima zaljubljena u Maybelline Color Tattoo sjenilo u nijansi On and on Bronze, morala sam nabaviti još nekoliko nijansi. Timeless Black sam kupila s namjerom korištenja sjenila kao tuša za neke dramatičnije look-ove, dok Pink Gold sam dobila na poklon. Savršena neupadljiva nijansa koja očima daje prekrasan finish u dnevnim kombinacijama. 

Čitajući postove o blagodatima kokosovog ulja na blogu Natural Life Philosophy, nije mi preostalo ništa drugo nego staviti kokosovo ulje u kategoriju Bloggers made me do it ;) i kupiti ga. No, bez obzira na sveopće oduševljenje kokosovim uljem u mnogim postovima različitih blogerica, kod mene nije takva situacija i baš mi je žao radi toga :(. Moje lice se nije baš najbolje složilo s kokosovim uljem, djelovalo je komedogeno i izazvalo mi potpuni nered na licu, dok za ostatak tijela mi nije dovoljno hranjivo. Također, probala sam ga koristiti kao masku za kosu, no i u tom slučaju je podbacilo, nakon uzastopnih korištenja zadnjih mjesec dana, na mojoj kosi nema apsolutno nikakve promjene. Tako da, definitivno neću ponovno kupiti kokosovo ulje, ostatak ću iskoristiti za izradu pilinga za tijelo ili potrošiti u kuhinji.

Godinama već ne koristim pudere, nego samo BB kreme ili tonirane. Pixi H2O je jedna od mojih omiljenih toniranih krema i stvarno se nadam da je nikada neće povući iz prodaje, jer ona je jedina kremica koja me u potpunosti oduševljava! :) Svijetla i prirodna nijansa, prozračna tekstura, odlična postojanost, lijepo prekrivanje, a i osjećaj na koži je kao da nemate apsolutno ništa. Nema zatezanja, svrbeža ni popratnih negativnih reakcija koje sam doživjela s mnogim drugim proizvodima. Pixi H2O tonirana krema u nijanci 1 Cream je ponovljena kupnja, njihove proizvode nabavljam preko web shop-a Beautybay.

Kako mi je prošli mjesec bio rođendan, nakupilo se divnih sitničica dobivenih na dar, tako i ove predivne H&M rose gold narukvice koje su mi bile ljubav na prvi pogled! Jako lako se kombiniraju i fantastično izgledaju :). 

Drveni žig sa izmjenjivim silikonskim nastavcima mi je bio pravo iznenađenje, jer do sada još nisam vidla takav sličan proizvod. Kako vjerojatno svi već znate, obožavam kuhati, a poseban mi je gušt peći kolače, tako da jedva čekam isprobati ove žigove u izradi nekih preslatkih čajnih keksića!

Lakići Smart girls u nijansama 159 i 38 su također dobiveni na poklon i mislim da će biti idealni za ljetne pedikure ;).

Vjerujem da ste jednake ovisnice o odjeći i obući, kao i o kozmetici, jer ja definitivno jesam! :D Vjerojatno zato što nemam drugih poroka, ne volim kavu, a cigarete su mi oduvijek bile mrske, tako da očito je ovo moja ovisnost :D. Obožavam Sisley, Mango i Calvin Klein! Uf, kad bi samo bilo više novaca na bankovnom računu, moj ormar se ne bi nimalo bunio ;).

Uglavnom, Sisley faux leather tamnosmeđa jakna je dobivena na poklon, kao i Mango tamnoljubičasta košuljica :). Oboje prekrasno stoji i baš sam jako sretna radi tih poklončića. Počastila sam se i Mango tamnim trapericama i crnim faux leather hlačama te crnom prozirnom majičicom kratkih rukava, no svo troje je toliko nefotogenično, da sam zaključila da je ipak pametnije da vas poštedim tih slikica ;).

U ovom kolažu su također sve sami rođendanski poklončići :). 

H&M bijela marama s crnim točkicama, vrlo jednostavna, lagana i meni osobno predivna. 
H&M crni šešir s velikim obodom - savršeno stoji, to je sve što vam mogu reći! :) Željela sam si ga već dosta dugo i eto, brat i njegova wife to be :) su me obradovali ovim divnim poklonima! :)
Bata Oxford shoes isto su bile poduže na mojoj listi, jer nikako nisam uspjela nigdje naći model koji mi odgovara. Ove su prekrasne, divno stoje i na haljinu, a pogotovo na hlače iznad gležnja. Jedva čekam malo toplije vrijeme i prestanak kiše da ih mogu prošetati.
Replay gležnjače na petu s croco uzorkom. Izuzetno udobne, taman visina pete za svakodnevno jurcanje po gradu :).

Nastavljamo s nizom rođendanskih poklona :). 
Obožavam jednoroge, a ova izvanredna slika dar je i rad jednog mladog umjetnika čije ste predstavljanje nedavno imali priliku čitati u tjedniku 24 sata Express. Njegove ostale radove možete pogledati na sljedećem blogu Zoran Jambrešić.
Karirana suknja A kroja biti će kombinirana u dnevne look-ove sigurno vrlo često, dok će im beretka s preslatkom mašnicom dati poseban touch ;).
Calzedonia prugaste natkoljenke će vrlo vjerojatno pričekati sljedeću zimu, ali ukoliko se nastavi postojeća hladnoća, možda natkoljenke zalutaju i u neku proljetnu kombinaciju. Argentum naušnice s cirkončićem su mi jednostavno divne i mislim da uz njih nikakav dodatni asesoar nije potreban :).

Eto, to bi bilo to što se tiče mog majušnog new in-a. Čitamo se ubrzo!



You Might Also Like

28 komentari

  1. Bas steta zbog kokosovog ulja :/ Cipele i cizme su mi predivne!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, i meni je baš žao što kod mene kokosovo ulje ne funkcionira :/. Hvala :* Joj, i ja sam baš prezadovoljna cipelicama :).

      Izbriši
  2. Meni je kokosovo ulje odlično u njezi kose... Smućkam ga sa makadamijinim i arganovim uljem i držim na kosi 2-3 sata prije pranja i kosa mi manje puca i baš izgleda zdravije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super što ti kokosovo ulje odgovara, definitivno djeluje jako hranjivo u ovakvoj kombinaciji :). Očito moja kosa vodi neku svoju politiku i baš mi je krivo radi toga, bila sam sigurna da će kokosovo ulje i meni poboljšati stanje i kose i kože.

      Izbriši
  3. Predivan new in, pogotovo odjevni predmeti :D Volim ja i odjeću, osim kozmetike pa onda kombiniram, jedan mjesec se počasti komadima odjeće, a jedan mjesec kozmetike :D Također sam u potrazi za savršenim oxfordicama jer upravo to što kažeš, ne stoje sve lijepo na haljinice i suknjice :D Maybelline Color Tattoo sjenila obožavam, a njadraže mi je Permanent Taupe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, hvala :*. E, vidiš, ovakva kombinacija - jedan mjesec odjeća, drugi šminka, ima smisla, sviđa mi se :D. Ali je nekad toliko teško odoljeti sniženjima, bez obzira na prijašnje odluke ;). Da, oxfordice su odlične, jedva čekam da malkec zatopli :).

      Izbriši
  4. Odgovori
    1. Hvala :* I ja sam baš prezadovoljna jaknom i košuljom, savršeno stoje :).

      Izbriši
  5. Baš mi je žao što ti kokosovo ulje nije pasalo, i ja samo čitam pohvale i dosta prijateljica mi ga je preporučilo. ja se osobno isto dvoumim. Sve stvarčice su krasne, a moram priznati da mi je slika apsolutni vrh, krasna je :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će tebi kokosovo ulje više odgovarati, nego meni :). Hvala :* Da, slikica je stvarno predivna, posebna :).

      Izbriši
  6. Vezano uz kokosovo ulje žao mi je što si imala negativnu reakciju,ali uvijek se može zamijeniti maslinovim, arganovim, uljem marelice ili bilo kojim drugim koje odgovara tvojem tipu kože. Recepti su fleksibilni, tako sa slobodno eksperimentiraš i prilagodiš svojem tipu kože :) Pozdrav od Natural Life Philosophy. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na preporuci ;). Ulje marelice već koristim i stvarno je odlično. Da, velik je plus što se svi DIY kozmetički receptići mogu prilagoditi ovisno o potrebama kože :).

      Izbriši
  7. nemoj previše žaliti što ti kokosovo ulje izvana ne odgovara, ono je iznutra još bolje i zdravije ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina i to što kažeš :). Baš sam neki dan počela stavljati žličicu kokosovog ulja u čaj ;).

      Izbriši
  8. Mango košuljica i MNY Color Tattoo ♥ taj rozi u zadnje vrijeme najčešće koristim, super je za dnevni look :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :*
      Slažem se, pink gold je stvarno savršena nijansa za dnevni look, ni ja ga ne ispuštam iz ruku od dana kada sam ga dobila :).

      Izbriši
  9. AWWW REPLAYKE, hoćeš se ljutit ak kupim iste??:))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha :D. Znači, jako ti se sviđaju :) Nema frke, valjda se ne budemo istodobno prošetale u njima negdje :P.

      Izbriši
  10. uf ova tamnoljubičasta košulja mi se jako sviđa i moraaam ju imati :D
    Bata Oxford shoes su predivneeeee :D
    šteta što ti kokosovo ulje ne odgovara,, ja ga doduše samo za kosu koristim i super mi je... ali ga stavim jako rijetko, jednom u tri tjedna i onda se vidi lijepi efekt :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Škicni u Mango, možda imaju još tih košuljica, bilo ih je podosta na sniženju u raznim bojama ;). A oxfordice, joj, ja već kombiniram uz što ću ih nositi, jedva čekam da zatopli :). Što se tiče kokosovog ulja, hm, ja sam ga stavljala svaki tjedan na kosu, možda sam malo pretjerala pa je zato izostao efekt :D.

      Izbriši
  11. Baš lijepi noviteti, najviše su mi zapeli za oko pečati za keksiće i cipele, oba para su mi prekrasna!
    SGGM lakovi su mi omiljeni zbog cijene i kvalitete, iz mog iskustva ne samo da pariraju skupljim brendovima nego većinu i šišaju trajnošću i ljepotom :) Kokosovo ulje se meni pokazalo odličnim za lice ali kobnim za kosu jer ga s dva ispiranja jedva skinem s kose dok mi kao zamjena za masnoću u kolačima funkcionira savršeno. Bitno da neku namjenu ispunjava. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvaaalaaa :). I ja sam baš oduševljena apsolutno svim stvarčicama, ne mogu uopće izdvojiti favorite :D. Moram samo što hitnije pronaći odgovarajuće recepte za keksiće s pečatom :). Smart girls lak sam do sada samo jedan imala sa šljokicama i bio je baš odličan kao što i sama kažeš - od trajnosti do ljepote ;). Super što ti bar kokosovo ulje za lice odgovara :). Ja mislim da ću ga nastaviti upotrebljavati samo u kuhinji, a i to nije toliko loše ;).

      Izbriši
  12. Wow, oxfordice su predivne, koliko su došle? Želim ih već jako jako dugo, a nikako naći neke pristojne. Šešir sam isprobavala u H&M-u i super mi stoji, ali si ga nisam mogla priuštiti, koja šteta :(
    Inače, jako je riskantno koristiti kokosovo ulje na licu, baš zato jer izaziva nered. Jesi ga probala možda miješati s ostalim uljima pa ga tako umasirati u kosu? Meni pomažu baš ti mišungi ulja. Znači kokosovo, makadamija i avokadovo stavim na kosu da cijela bude masna, dobro umasiram u tjeme i po dužini pa ostavim par sati da se "damfa" i onda normalno operem šamponom. Nema boljeg tretmana :D Možda si nabasala na lošu marku ulja jer nisu sva ista.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj da, oxfordice su stvarno divne, ja sam se zaljubila odmah na prvi pogled :). Na sniženju u Bati su bile oko 320,00 kn. A i šešir je isto fantastičan na svoj način i baš odlično izgleda u kombinaciji s oxfordicama ;). Da, sad i ja sama vidim da, s obzirom na izuzetnu osjetljivost moje kože, ipak nisam ni trebala testirati kako će mi kokosovo ulje odgovarati, jer sam si stvarno napravila popriličan nered. Probati ću ukombinirati kokos s avokadom pa napraviti takvu maskicu za kosu, možda će bolje reagirati ;).

      Izbriši
  13. Kosuljica je super, boja mi se posebno svidja :) Essence higlighter sam i ja uzela, ali u nijansi 10 i odlican je. Kokoso ulje namjeravam uskoro kupiti, nadam se da ce meni vise odgovarati... Zao mi je sto tebi ne odgovara jer je bas hvaljeno puno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :*. I meni je košuljica baš divna, a i neobična boja joj daje još posebniji štih. S highlighterom sam baš zadovoljna, koristim ga svakodnevno otkako sam ga kupila :). A što se tiče kokosovog ulja, joj, nadam se da će tebi više odgovarati nego meni :).

      Izbriši
  14. Predivan new in, najviše mi se sviđaju jakna i gležnjače, prekrasne su. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaaaa :*. Joj, i ja sam oblekicom i cipelama baš zadovoljna. Gležnjače sam već nekoliko puta prošetala i baš su nevjerojatno udobne :).

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images