New in!

15:42



28. ožujka 2015. prisustvovala sam na Avon Beauty Blog Day 2015 i oduševila se organizacijom, korisnim predavanjima i izuzetno zanimljivom panel raspravom :). Također, drago mi je što sam uspoznala dosta kolegica blogerica i moram reći da su sve još simpatičnije uživo :D. Jučer je bio stvarno jedan fantastičan dan i baš zato sam odmah odlučila s vama podijeliti novitete :). Sponzori Avon, Biobaza i Foreo održali su predstavljanje svojih novih proizvoda i pritom nas darivali predivnim proizvodima. Avon je održao prezentaciju o svojoj novoj liniji NutraEffects s aktivnim kompleksom na bazi chia sjemenki, Biobaza je predstavila novu liniju proizvoda za njegu lica s peršinom, dok je Foreo predstavio svoje inovativne Luna aparatiće za čišćenje lica koji su me posebno zaintrigirali. Uz navedene, beauty partneri Avon Beauty Blog Day-a bili su Matrix, Maybelline te Zijaja koji su nas također darivali različitim proizvodima za njegu kože i kose te dekorativnom kozmetikom.



*Avon NutraEffects hydration gel-krema za lice namjenjena za normalnu i suhu kožu, za sve dobne skupine. Gel-krema sadrži aktivni kompleks na bazi chia sjemenki koje su jedne od najhranjivijih smjemenki na svijetu, stoga njihov ekstrakt u kremama osigurava dugotrajnu hidrataciju kože. Kako je moja koža poprilično dehidrirana, mislim da će mi ova krema savršeno odgovarati. Jedva čekam da da se bacim na isprobavanje ;).


* Avon Nailwear pro+ lak za nokte u nijansi Cultured Purple. Iako preferiram bijele manikure, mislim da će ova nijansa biti savršena za nadolazeće toplije dane. 


Avon eye shadow primer sam nedavno kupila preko svoje Avon Lady Ivane, o kojoj ste mogle nedavno čitati post ;).  Prije sam koristila Artdeco bazu za sjenila, no ponukana odličnim recenzijama ovog proizvoda, a i pristupačnijom cijenom, odlučila sam isprobati Avonovu bazu. Iako je još nisam stigla testirati, nadam se da ću je uskoro isprobati ;).


* Avon Kohl eye liner - olovka za oči s razmazivačem u nijansi Cobalt blue. Mekana olovka s ugrađenim razmazivačem mislim da će pružiti poseban efekt očima :).


* Avon Ultra color indulgence ruž sa zaštitnim faktorom (SPF) 15 u nijansi Honey Flower. Nijansu još nisam isprobala, no djeluje mi kao fantastična svakodnevna boja koju ću vrlo lako ukombinirati u svaki prozračniji look ;). 


* Biobaza Gel za umivanje s peršinom, boražinom i vitaminom E. Gel nježno uklanja nečistoće, zaglađuje kožu i smanjuje pore. Idealan ja za sve tipove kože. U novoj liniji proizvoda s peršinom, uz gel za umivanje, dostupan je i antioksidativni fluid i tonik. Linija djeluje stvarno obećavajuće, tako da svakako škicnite za kakvih tjedan dana u DM prodavaonice kada će na police stići nova Biobazina linija za njegu kože s peršinom.


* Biobaza Antioksidativni fluid s peršinom, boražinom i vitaminom E. Fluid učvršćuje kožu i ujednačava ten. Idealan je za osjetljivu i dehidriranu kožu.


* Matrix Exquisite Oil Replenshing Treatment with Moringa Oil Blend - tretman za obnavljanje kose s moringa uljem. Dostupan je za prodaju samo u profesionalnim frizerskim salonima.


Balea Augencreme Urea - hidratantna krema s ureom za područije oko očiju. Namjenjena je za suhu kožu. Kako s vremena na vrijeme imam problema s dermatitisom i različitim iritacijama, tako mi se nedavno na kapku pojavilo crvenilo, ljuskanje i svrbež kože, tako da sam se odlučila za kremicu s     5 % uree kako bih sanirala nastali problem.


* Maybelline New York Lash Sensational multiplying mascara u nijansi Black. Iako više volim smeđe maskare, svejedno se veselim testiranju Maybelline Lash Sesational maskare, jer dosadašnje recenzije što sam pročitala su izuzetno pozitivne i nadam se da ću i ja sama biti jednako zadovoljna njome :).


* Ziaja creamy shower soap - kremasti gel za tuširanje na bazi arganovog ulja. Nježno čisti i intenzivno hidratizira kožu. Sadrži hranjive sastojke i nježne je formule koja ne uzrokuje iritacije na koži.


* Ziaja Natural argan oil protective body lotion - losion za tijelo na bazi arganovog ulja. Hidratizira, zaglađuje i omekšava dehidriranu i kožu s iritacijama.


* Ziaja Natural olive micellar water - micelarna voda na bazi masline nježno uklanja makeup, štiti kožu od isušivanja, tonira je i vraća joj mekoću. Namjenjena je suhoj i osjetljivoj koži.


* Ziaja Hand and nail cream Goat's milk - Krema na bazi kozjeg mlijeka namijenjena je njezi ruku i noktiju, prilagođena suhoj i borama sklonoj koži.


* Ziaja Day cream Goat's milk - Dnevna krema na bazi kozjeg mlijeka, namjenjena suhoj i borama sklonoj koži lica. Intenzivno vlaži epidermu i dublje slojeve kože, nadoknađuje manjak prirodnih hranjivih sastojaka kože, povećava revitalizaciju kože i zaglađuje prve bore. Učinkovito umiruje kožne iritacije. Veselim se isprobavanju ove kremice, jer mi će mi to ujedno biti i prvi dodir s kremom za zaglađivanje prvih bora :).


L'Oreal Infaillible vernis gel duo longue tenue - lak za nokte u nijansi 020 Fuschia for life koji se nanosi u dva koraka. L'Oreal Infaillible lak je hibridni gel lak koji prkosi UV manikurama. Lak je dobiven na poklon direktno iz Francuske, tako da nisam sigurna da li je već ovaj inovativni lak dostupan na našem tržištu, ja ga još nisam zagledala. Baš me zanima kakav će efekt ovaj lak noktima dati i hoće li uistinu trajati 12 dana kako je navedeno na ambalaži :). Još jednom, hvala dragoj prijateljici na ovom predivnom poklončiću :*.


EOS balzami - Coconut Milk, Passion Fruit i Honeysuckle Honeydew su balzami dobiveni na poklon od mog dečka :*. Obožavam EOS balzame i losion za ruke, tako da su me ovi darovi izuzetno usrećili. Svakako pratite The Meadow of Beauty blog, jer uskoro će recenzija ovih divnih balzama, a ujedno i jedno medeno EOS darivanje ;).




Elmex vodica za usta - učinkovito štiti od karijesa, stvara zaštitni sloj protiv kiselina koje nastaju raspadanjem bakterija. Vodica je nadopuna dnevnom četkanju kako bismo imali čvrste i zdrave zube ;).


* U Avon 'goodie bag-u' uz dekorativnu kozmetiku, dočekale su nas i ove slatke stopalice sa znakom za borbu protiv raka dojke. Također, kako je Foreo bio jedan od beauty pokrovitelja na Beauty Blog Day-u 2015, dobile smo Foreo slušalice koje su vrlo interesantnog izgleda patent zatvarača :).


* Uz slušalice, Foreo nam je darovao i ovu slatku torbu za plažu :). Torba je na napuhavanje i dovoljno je velika da možemo strpati apsolutno sve potrebne i (nepotrebne ;) stvarčice za plažu.


Evo, još malo nekozmetičkih noviteta. Toshiba Satellite laptop dobiven na poklon od strane moje "bolje polovice" ;). Stari gdin. Dell mi je već bio na izmaku snaga i nova gđa. Toshiba došla mi je kao naručena :D. Sada ću s još većim guštom tipkati nove postove ;). Uz laptop, došao je i ružičasto-bijeli Genius mišić.


Sat je također dečkov poklon :). Tokyo Bay bijelo-ljubičasti sat, izuzetno elegantan i meni jednostavno savršen! Kao da sam ga sama birala :). :*


I zadnji novitet je Guess prsten s cirkončićima. Masivan, a opet dovoljno profinjen da odgovara svakoj kombinaciji :).

To bi bilo to što se noviteta tiče! :) Nadam se da vam se sviđaju nove stvarčice i slobodno mi natipkajte u komentarima koji proizvodi vas najviše zanimaju kako bih mogla požuriti s testiranjem i što prije napisati recenziju ;).

Do sljedećeg čitanja! :*



P.S. - Avon Lady darivanje traje do 1. travnja tako da svakako kliknite na link i sudjelujte u darivanju ;). Sretno!

*PR proizvodi

You Might Also Like

16 komentari

  1. lijepe sm stvari dobile :D
    ja sam mislila da je to neki luftić, ta torba, nisam još otvorila :D
    slušalice su mi isto fora, a maskaru sam sinoć već nosila :D
    dečkovi pokloni su baš pravi :D i sama sam u iščekivanju novog laptopa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, stvarno smo predivne stvari dobile, oduševljena sam apsolutno svime i jedva čekam krenuti s isprobavanjem :) Hahah, i ja sam mislila da je luftić u pitanju, ali sam svejdno išla rastvoriti i zagledala da je ipak torba u pitanju, što mi se iskreno i više sviđa, jer je definitivno potrebnije/praktičnije ;). A dečko me stvarno iznenadio sa svim poklonima, mislim da si ni sama ne bi bolje izabrala <3. A i ti se već veseliš novom laptopiću, super super, nadam se da će uskoro stići ;).

      Izbriši
  2. Cool stvarčice :)) Ova torba na napuhavanje je baš fantastična. Super ideja :D Laptop mi je ipak najnapetiji jer znam kakvo je veselje pružaju nove tehnikalije. I sama jedva čekam da si kupim novi kompić/laptop i svog pošaljem u mirovinu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobro si rekla, baš su cool stvarčice ;) i sama sam oduševljena torbom za napuhavanje, mislim da će stvarno biti praktična za plažu, a i dovoljno je prostrana da se apsolutno sve bi dalo nagurati unutra ;). Laptop je i meni najviše prirastao srcu ;). Nadam se da ćeš i ti uskoro svog poslati u vječna lovišta ;).

      Izbriši
  3. Divni noviteti. :) Ukrala bih ti eos passion fruit, dugo ga želim. Laptop je baš dobar, sviđa mi se boja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Eos Passion Fruit nisam još isprobala, još je u fazi čuvanja ;). A laptopić je baš odličan i meni se baš sviđa što je bijeli :).

      Izbriši
  4. Lijepi noviteti!
    Baš me zanima ova Biobaza linija s peršinom. Zvuči zanimljivo ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene je najviše zapela za oko Biobazina linija proizvoda za njegu kože s peršinom. Djeluje obećavajuće ;). Čim isprobam, javim ;).

      Izbriši
  5. Super stvari si dobila/kupila. :D I meni se jako dopadaju stvari koje smo dobile na BBdayu, jedva čekam početi s isprobavanjem. :3 Od ostalih stvari mi se najviše dopadaju laptop i Guess prsten, i sama jako volim tako veće, a jednostavne prstene. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno smo fantastične poklončiće dobile na BBD i sama se izuzetno veselim isprobavanju svih tih mazalica i šminkice, uh uh :). Laptop je već u svakodnevnoj uporabi i imam samo riječi hvale za njega :), a prstenčić ne skidam s ruke otkako sam ga kupila, baš mi je divan :D.

      Izbriši
  6. Interesuju me ove biobaza stvarcice, laptop super izgleda, pravi zenski :P nije da se razumijem u karakteristike :D
    Eos balzam napokon imam i ja, a dugo kukam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što si se počastila EOS balzamićem, vjerujem da ćeš biti zadovoljna njime kao i većina blogerica :). Definitivno ću prvo testirati Biobazu i mene najviše zanima djelotvornost peršina :). A laptop, hehe, dobro si rekla, pravi ženski ;).

      Izbriši
  7. super stvarčice si skupila :D
    meni je ova foreo torba ludnica, na prvu sam mislila da je dušek/luftić ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Hahah, i ja sam bila uvjerena da je riječ o luftiću pa me zato torba u potpunosti iznenadila i oduševila :).

      Izbriši
  8. Ajme draga pa kako to da se nas dvije nismo upoznale :D Baš mi je žao i nadam se da ćemo to nagodinu ispraviti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znaš da sam si baš mislila na tebe i ne znam kako to da se nismo uspjele sresti.. ustvari, s obzirom kolika je bila gužva, nije ni čudo..ali definitivno se slažem s tobom, morat ćemo sljedeće godine to ispraviti ;).

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images