Revlon Super Lustrous Lipstick Crème

00:47


Čitajući postove kolegica blogerica na temu "Koje proizvode ne koristim i zašto", uvidjela sam da sam da velika većina žena prezire sjajila, dok sasvim neznatan broj ne voli ruževe. I ja sama pripadam katerogoriji "neljubiteljica" sjajila i uvijek ću radije posegnuti za balzamom u boji ili klasičnim ružem. Duže vrijeme sam tražila neku pink-nude nijansicu koja će pristajati u svakodnevnim kombinacijama kada želim tek toliko malo naglasiti usne i definitivno sam pronašla savršen ruž koji se izvrsno uklapa u dnevni No makeup look koji i inače preferiram.

RevlonSuper Lustrous Lipstick dostupan je u čak 82 nijanse sa četiri različite varijante finishacrème, matte, pearl i shine. Pakiran je u količini od 4,2 grama. Sama ambalaža ruža je vrlo elegantna, crna sa zlatnim i na vrhu poklopca nalazi se transparentni "prozorčić" preko kojega je moguće vidjeti boju ruža. Pri zatvaranju poklopčića čuje se klik tako da smo sigurne da je proizvod dobro zatvoren i nema straha od oštećenja ruža. Amabalaža djeluje poprilično kompaktno i bila sam sigurna da se nema što ozlijediti na njoj, no pri padu na kupaonske pločice ipak ovaj ruž nije prošao taj slučajni test i napukao je prozorčić pri vrhu poklopca. Nije ništa strašno niti se sam ruž oštetio, no ipak bi mi bilo draže da je pad prošao bez oštećenja ;). I da, nažalost, rok trajanja nije naveden na ambalaži, ali pretpostavljam da je 24 mjeseca od otvaranja kao i za veliku većinu ruževa. Ruž nema nikakvog mirisa.

Sastojci: 
Trioctyldodecyl Citrate, Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Ceresin, Octyldodecyl Neopentanoate, Ozokerite, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Caprylic/Capric Triglyceride, C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Paraffin, Microcrystalline Wax Cera Microcristallina, Synthetic Wax, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ascorbyl Palmitate, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Serica Silk Powder, Silica, Methylparaben, Propylparaben, Calcium Sodium Borosilicate Rosedew Also Contains, Mica May Contain, Iron Oxides May Contain - CI 77491 - CI 77492 - CI 77499, Titanium Dioxide May Contain - CI 77891, Bismuth Oxychloride May Contain - CI 77163, Red 6 Lake May Contain - CI 15850, Red 7 Lake May Contain - CI 15850, Red 27 Lake May Contain - CI 45410, Red 33 Lake May Contain - CI 17200, Yellow 6 Lake May Contain - CI 15985, Blue 1 Lake May Contain - CI 42090, Yellow 5 Lake May Contain - CI 19140, Carmine May Contain - CI 75470.


Nijansa 415 Pink in the Afternoon pripada kategoriji Revlon ruževa s crème finishom. Vrlo teško je riječima dočarati i opisati Pink in the Afternoon nijansu koja djeluje poput kombinacije ružičaste, koraljne i breskvaste boje. Boja je poprilično univerzalna i topla ružičasta za koju vjerujem da bi odgovarala svim tonovima kože. Inače, nijansu 415 većina inozemnih blogerica navodi kao savršen dupe za rekreiranje Audrey Hepburn look-a iz filma Doručak kod Tiffanyja.

Ruž ne sadrži nimalo čestica shimmera, kremastog je završetka i vrlo lako se nanosi. Pink in the Afternoon je po konzistenciji jako mekan i doslovce klizi po usnama pri nanošenju što smatram velikim plusom zato što pri jednom nanošenju možete savršeno aplicirati ruž i da mu čak obrubljivanje olovkom nije niti potrebno. Bez obzira na teksturu, odnosno mekoću, ruž se jako sporo troši, hidratantan je, nimalo ne isušuje usne i ne uvlači se u borice. No, ukoliko su vam ipak usnice malo oštećene radi utjecaja vjetra i hladnoće, ruž svejedno neće prekriti te nedostatke i primijetiti će se ljuskice ili ispucalost. 




Kao i kod svakog hidratantnijeg ruža postojanost mu je mrvicu slabija strana, no meni definitivno nije presudna i u potpunosti mu opraštam ovaj nedostatak. Ruž izdrži kakva 3-4 sata bez popravljanja uz lagano grickanje i pijuckanje. S usana nestaje ravnomjerno i ne stvara neuredan izgled tako da ne moramo brinuti ukoliko u međuvremenu nismo nanijele novi sloj i popravile izgled usana. Ruž se jako lagano skida i ne ostavlja stain.

Nijansa mi je toliko savršena i lako se kombinira u apsolutno svaki makeup look, bio on naglašeniji ili neutralniji. Ruž je izuzetno pigmentiran i što je vrlo bitno, nema "zavaravanja" što se boje tiče - s obzirom kako ruž izgleda u amabalaži, jednako tako boja izgleda i pri samom nanošenju na usne. Nijansa 415 automatski vraća živost licu čak i onih dana kada izgledamo potpuno ispijeno i sivo. Vrlo često ga nosim samog, bez šminkanja ostatka lica i izgleda izvrsno :), a i vrlo lako je s njime kreirati pravi dramatičan look ;). Izuzetno sam zadovoljna ovim ružem i mogu reći da mi je definitivno jedan od najdražih :).

Revlon Super Lustrous Lipstick Crème dostupan je u sljedećim trgovinama:
  • Müller,
  • Douglas
po cijeni od cca 75,00 kn.

Kako vam se svidjela ova nijansa? Koji je vaš omiljeni ruž za kreiranje dnevnog look-a? :)





*Fotografija A.H. je preuzeta s Interneta.

You Might Also Like

18 komentari

  1. Jako mi se sviđa nijansa :D Čini mi se odličan za sve prigode. Inače od Revlona imam jedan Super Lustrous ruž - Spiced Brandy, i jako ga volim :) Samo, mislim da ih se ne ispalti kupovati kod nas već vani ili preko neta, cijene su jeftinije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, upravo to! :) Ova nijansa definitivno prolazi u svim prigodama :). Morala sam odmah pogooglati Spiced Brandy nijansu i baš mi je odlična, jasno mi je zašto je toliko voliš ;). I da, kao i velika većina kozmetike i općenito bilo kakvih proizvoda, puno povoljnije je kupovati u inozemstvu.

      Izbriši
  2. Cak i za one koji ne vole ljepljiva sjajila, Revlon ima savrsena koja daju sjaj usnama, a nisu niti malo ljepljiva i cak daju osjecaj hidratacije. Volim i ove njihove ruzeve, a i Colorstay puder. Ne kuzim zasto je Revlon slabo popularan kod nasih blogerica (osim colorstaya), a dobar je i cjenovno pristupacan brand?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sudeći prema recenzijama, mislim da dosta blogerica je isprobalo, kao i ja sama, najviše Lip Butter :). Mislim da je Revlon "zakinut" radi svoje dostupnosti, ali je definitivno jedna kozmetička marka koja je itekako vrijedna pažnje :).

      Izbriši
  3. Jako lijepa, nježna nijansa. Sama isto biram uvijek slične pinkiće i najčešće ih nosim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, nijansa je stvarno divna i lako se uklapa u svaki look! :)

      Izbriši
  4. Predivna je nijansa, bas volim ovakve njezne nijanse :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Prelijepa mi je nijansa, jednom sam davno imala Revlonov ruž i ostao mi je u super sjećanju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako se ponovno odlučiš za Revlon, toplo preporučam ovu nijansu ;). Stvarno je divan ruž, baš to što kažeš - prelijepa nijansa :).

      Izbriši
  6. Nijansa je stvorena za svaki dan i sve prigode. Obožavam Revlon, ali nemam još ni jedan njihov ruž (sram me!). Dobar ulov! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo onda idealne prilike za nabaviti prvi Revlonov ruž ;). Da, stvarno im je odlična kozmetika, a i poprilično pristupačna, s obzirom na kvalitetu.

      Izbriši
  7. mislim da ću stvarno kupitii ovaj ruž :D
    nijansa je prepredivna,,
    baš idealna za dane(popodneva :D) kada ću biti lijena za išta više od ruža i maskare :D
    vjerujem da daje živost licu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaš moje tople preporuke :). Mislim da ćeš biti jako zadovoljna nijansom, a i teksturom samog ruža :). Da, baš to, u danima lijenosti ovaj ruž je pravi spas ;).

      Izbriši
  8. jako mi se sviđa boja i još vise kako stoji na usnama. zbog mekoće hoće li naglasiti nepravilnosti na usnama tj. njihovu ispucalost?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, nijansa je stvarno divna :). Nažalost, ukoliko su usnice malo oštećene radi utjecaja vjetra i hladnoće, ruž svejedno neće prekriti te nedostatke i primijetiti će se ljuskice ili ispucalost.

      Izbriši
  9. Predivna every day nijansa, lijepo ti stoji. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Da, baš je jedna lijepa svakodnevna nijansa koja se izuzetno lako ukombinira u svaki look ;).

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images