Sonia Kashuk uvijač trepavica

18:34



Čitajući postove blogerica na temu "Koje proizvode ne koristim i zašto" uvidjela sam da velika većina žena ima strah od korištenja uvijača trepavica :D. Iako sam i sama godinama zazirala od te paklene metalne sprave za mučenje za koju sam imala osjećaj da će mi oko iskopati i da će mi otpasti sve trepavice nakon nekog vremena korištenja :D. Ugledavši ovaj putni plastični primjerak Sonia Kashuk uvijača trepavica, odlučila sam mu dati šansu i vidjeti koliko to sve stvarno ima smisla i da li je korištenje uvijača trepavica zaista neophodno ukoliko želim imati savršene trepavice.

Sonia Kashuk uvijač trepavica je inovativnog dizajna, nimalo zastrašujućeg izgleda ;), a i vrlo je praktičan za putovanja pošto je slopiv i nije ga toliko nezgrapno spakirati kao klasični metalni uvijač. SK uvijač je izrađen od crne čvrste plastike i kad je sklopljen, stvarno je majušan, poput veličine ruža je što uvelike olakšava njegovo pohranjivanje čak i u kozmetičkom ormariću. Vrlo lako se sklapa, a još jednostavnije se koristi :).


Iako su moje trepavice prirodno poprilično uvijene, svejedno sam željela dodatno "otvoriti" oči kako bi izgledale veće, podignuti trepavice i dobiti neki uredniji look. Uvijač trepavica koristi se prije nanošenja maskare i tako nema opasnosti od ispadanja trepavica. Uvijanje trepavice je definitivno preporučljivo raditi ispred ogledala i biti mirne ruke. Prvo zahvatimo područje kod korijena trepavica i čvrsto pritisnemo uvijač, držimo kakvih 5 sekundi. Moram napomenuti da stvarno nema potrebe za strahom da ćemo zahvatiti kapak, jer je doslovce nemoguće tako nešto izvesti i budite bez brige, sigurno niste takav baksuz ;). Nakon što smo uvili trepavice kod korijena pomičemo uvijač na sredinu trepavica te ponovno ponovimo postupak. Završno još uhvatimo trepavice na vrhovima i još jednom pritisnemo na nekoliko sekundi.


Konačnim rezultatom sam izuzetno zadovoljna, trepavice su urednije, maskara se ljepše nanosi i daje veću otvorenost oku. Prije mi je bilo nezamislivo svakodnevno koristiti uvijač trepavica, no s vremenom sam se toliko navikla na njega i efekt koji daje da jednostavno više ne prođe dan, a da ga ne koristim :). Svakako preporučam da se ipak okuražite i okušate u korištenju uvijača trepavica, jer definitivno nećete požaliti ;).

Prije                                                                                Poslije


Sonia Kashuk Deluxe Mini Travel Eyelash Curler dostupan je u ebay-u po cijeni od oko 17 $.

Koristite li i vi uvijač za trepavice ili je strah ipak prevladao i uvijač čuvate na sigurnom mjestu duuuboko, duboko u ladici? ;)




P.S. - Avon Lady darivanje traje do 1. travnja tako da svakako kliknite na link i sudjelujte u darivanju ;). Sretno!

You Might Also Like

10 komentari

  1. Moj je duboko, duboko u ladici i definitivno ostaje tamo na duže vrijeme. Zadovoljna sam svojim trepuškama kakve jesu, ali se možda jednom ohrabrim pa isprobam. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš biti zadovoljna rezultatom ukoliko se odlučiš na taj pothvat ;). Ja sam isto relativno nova korisnica uvijača trepavica, svega pola godine ga koristim, no sada se stvarno pitam zašto ga nisam počela ranije koristiti :D.

      Izbriši
  2. Sva sreća pa mi ne treba jer meni ovo djeluje zastrašujuće :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahahah :D. Baš si me nasmijala :). A eto, meni baš ovaj uvijač djeluje manje zastrašujuće, nego klasični metalni ;).

      Izbriši
  3. Ja ga koristim. Ne svakodnevno, jer imam duge trepavice i kada stavim maskaru dodiruju mi kapak, no tu i tamo ga koristim radi boljeg efekta. I ja mislim da nije to strašna sprava, makar možda tako izgleda, i nema bojazni od hvatanja kapka, meni se barem to nije nikada dogodilo, a nisam ni čula da nekome je :) Probala sam i električne, no takvog me ipak strah, da ne spalim trepavice :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo to, stvarno nije strašna spravica, niti je ikako moguće ozlijediti se :D. Električni nisam isprobala, no niti nemam neku želju, ovaj "starinski" daje sasvim zadovoljavajuć efekt :).

      Izbriši
  4. Imam frendicu koja se kune u uvijač, godinama ga koristi i ima prekrasno uvijene i uredne trepavice. Uvijek ga planiram kupiti ali nekako zaboravim, krajnje je vrijeme da sastavim jednu konkretnu wish listu ili barem da se sjetim uvrstiti uvijač na popis za kupovinu.
    Baš se vidi učinak na tvojim trepavicama, super što si ih slikala! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto, onda je krajnji čas da prekrižiš uvijač trepavica sa svoje wish liste ;). Da, stvarno su trepavice puno urednijeg izgleda i divno uvijene, ne znam zašto sam godinama imala takav nepotreban strah od uvijača :D.

      Izbriši
  5. Ma nema straha, to je baš bezveze :) normalni proizvod koji omogućuje trepavicama da se više uviju i podignu, nakon toga maskara lijepo i ravnomjerno sjeda na trepavice...te općenito daje čišći, uredniji izgled cjelokupnog makeupa. Uvijač je stvarno koristan, mene malo više ljenost sprječava u svakodnevnom korištenju..ali kada ciljam i spremam look za neku prigodu, onda je neizbježan :) I ovaj SK uvijač nikad prije nisam vidjela i baš mi se sviđa dizajn, totalno unikatno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, strah je u potpunosti neopravdan pri korištenju uvijača trepavica :). Stvarno je nemoguće ozlijediti se ili si počupati trepavice :D. Definitivno je neizbježan ukoliko želimo postići uredniji, odnosno precizniji look :). Sonia Kashuk uvijač mi je najviše privukao pažnju baš radi svog neobičnog izgleda, dobro kažeš, baš je unikatan ;).

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images