The Versatile Blogger Award

16:15

Kako u zadnje vrijeme kruži The Versatile Blogger Award, zaključila sam da je zadnji čas da se odazovem nominacijama od strane Chic State of Mind, Dancer & Makeup lover, Drama Princess, All Made up, Makeup, life and style te Dream World (nadam se da nisam nikoga izostavila :). Prvo, moram se zahvaliti kolegicama blogericama na virtualnoj "nagradici" :* pa zatim krećemo s VBA detaljima ;).

VBA dodjeljuju blogeri blogerima za koje smatraju da imaju kvalitetan sadržaj na blogu. Pri tome se razmatra stil pisanja, originalnost obrađenih tema, kvaliteta fotografija te naravno - sama ljubav i trud uloženi u kreiranje bloga :). Ukoliko se bloger odazove nominaciji, dužan je napisati sedam nasumičnih činjenica o sebi, što smatram da je odličan način da se svi nekako pobliže upoznamo. Potom je potrebno nominirati petnaest drugih blogova za koje smatramo da ispunjavaju navedene kriterije. Kako je već velika većina bila nominirana i već otipkala VBA post, taj dio ću ipak izostaviti ;).



Sedam činjenica o meni:


  • Moram priznati da sam izuzetno emotivna osoba i ponekad mislim da stvarno imam malo previše ljubavi u sebi :D. Između ostalog, često pustim suzicu, bilo od sreće ili od tuge, neovisno o tome gdje sam/s kim sam i koliko je pogodan trenutak :D. 

  • Obožavam kuhati! Ali možda ipak više volim peći kolače, iako ih ne volim baš toliko jesti. Definitivno mi je jedna od omiljenijih torti Sacher-ica, pogotovo kad još napravim varijaciju na temu pa je ekstra doradim s javorovim sirupom. Uh, savršenstvo!

  • Već neko vrijeme me prijatelj nagovara da osnujemo bend i da ja budem pjevačica, no nikako da se odvažim na taj pothvat, ali ozbiljno razmišljam o tome :D! A tko zna..možda nas baš čeka blistava karijera :D.

  • Ne volim gazirana pića nikakve vrste, ali zato obožavam čaj, pogotovo crni s bademovim mlijekom :).

  • U zadnjih nekoliko godina, izuzev Zagreba, živjela sam neko vrijeme u Ljubljani (Slovenija) i u Edmontonu (Kanada). I moram reći da sam u Ljubljani provela najljepše dane, izvrsni ljudi, odličan posao, a još bolji izlasci :), dok su u Edmontonu ljudi poprilično hladni, jednako kao i klima ;).

  • Vrlo često mislim da se život stvarno igra sa mnom! Neke situacije ponekad budu toliko nevjerojatne i da mi netko to drugi priča, mislila bi da mi laže :D.
  • Bez obzira što mi se događa u životu, ne mogu dugo biti loše volje i takav period kod mene traje otprilike 3 dana. Prvi dan budem depresivna, drugi dan ljuta, a treći dan mi se više ne da bit loše, jer se stvarno volim šaliti i smijati i jednostavno ne mogu više živjeti ko sova ušara :D. Bez obzira na sve, život je lijep! :)

Eto, to bi bilo to što se tiče VBA taga, nadam se da vam se svidio ovaj kratak post. Slobodno si dajte oduška i napišite u komentarima 7 činjenica o sebi. Veselim se čitanju! :)

P.S. - Avon Lady darivanje traje do 1. travnja tako da svakako kliknite na link i sudjelujte u darivanju ;). Sretno!




*Sve fotografije su preuzete s Interneta.

You Might Also Like

17 komentari

  1. Drago mi je što si prihvatila tag. :)

    I ja obožavam Sacher-icu i stvarno sam se razočarala kada sam ju probala u Hotelu Sacher u Beču, gdje navodno jedino rade po originalnom receptu... možda sam upravo zbog toga previše očekivala, ali bila mi je jednostavno presuha, tako da vjerujem da je ova verzija s javorovim sirupom stvarno sočna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta što si se toliko razočarala u Beču, a baš za tu Sachericu bi svatko očekivao savršenstvo.. S javorovim sirupom je fantastična, izuzetno sočna. Definitivno probaj ;).

      Izbriši
  2. Ni ja nisam osoba koja će biti u depri ili loše volje, takva idem sama sebi na živce, bila sam jednom duži period u depresiji i dok sam uvidjela da to nikud ne vodi, bila sam ljuta na sebe jer sam svo to vrijeme mogla prihvatiti određene situacije i olakšati si život, tak da od tad smješak za sve... :)) Uuu, kakvu vrstu muzike bi svirali? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo to, sama sebi počnem ić na živce :D. Ma glavno da smo naučile nositi se nekim takvim situacijama i to što kažeš, olakšati si život ;). A što bi svirali..huh.. trebao bi bit indie pop bend :D.

      Izbriši
  3. Svakako prihvati ponudu za pjevanje! Meni je to jedno od najvećih veselja u životu pa čak i kad samo pjevamo na obiteljskim skupovima a ako imaš konkretnu ponudu i ako si emotivna kako pišeš, to samo može izrasti u uspješan projekt. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, kak lijepo, vidim da su vam obiteljska druženja izuzetno lijepa i vesela čim je pjesma tu ;). Uh da, baš sam pravi emotivac.. možda bih se i trebala latiti pjevanja, tko će ga znat' ;).

      Izbriši
  4. Najzanimljivija mi je činjenica vezana za bend, definitivno prihvati ;) Btw i mene zanima kaj bi se od muzike sviralo? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah :D Vidim da vas je sve oduševila ideja za bend i to mi se jako sviđa, ako se odlučim na takav pothvat, definitivno ću to i s vama podijeliti ;). A muzika bi trebala biti indie pop ;).

      Izbriši
  5. Baš mi je drago što si napisala ovaj post :D Nisam baš osoba od kuhanja, odnosno volim kuhati kad imam dosta slobodnog vremena, a u zadnje vrijeme sam stalno u nekakvoj gužvi pa kad kuhaš i još obavljaš nekakve poslove u isto vrijeme, nije baš neki gušt :D Zadnje dvije činjenice kao da sam i sama napisala :D Godinama sam navikla da kod mene ništa ne ide lako i na jednostavan način jer mi se u životu zakompiliciralo sve što se moglo i to na najnevjerojatnije načine, ali uz sve to što mi se kompilcira i petlja pa raspetlja, mislim da je život lijep i stvarno se trudim što više uživati u njemu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Raspisala sam se pa sam zaboravila reći da držim fige da se pridružiš bendu :D

      Izbriši
    2. A da, to je istina, kad je kuhanje u strci, onda definitivno nije baš neki gušt, više prisila ;). Upravo to, apsolutno ništa ne ide lako i taman kada se ponadaš da je krenulo, eeee, ipak nije, ali unatoč tome, uvijek se nađe hrpa pozitive što je u konačnici i najbitnije :). I hvala za fige, hehe, budemo vidli koliko bude kuraža u meni ;).

      Izbriši
  6. Čestitam na nagradi! :) Volim ovakve postove i tagove, jer se baš kao što si i ti napisala, tako bolje upoznajemo :) Ja nisam ljubitelj čaja, jedva me natjeraju da popijem jedan kad sam baš bolesna i moram, ali sam zato velika kavoholičarka. I čokoholičarka! :D Mogla bi napisati i pokoji post o Kanadi i svom iskustvu, bilo bi mi drago i zanimljivo to čitati. A za ovaj bend, zašto se niste prijavili na x factor, sad je u điru? ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ;). A ipak ti je kava draža, uh, ja je pijem svake prijestupne ;). Što se tiče Kanade, hvala na prijedlogu, možda ću i natipkati post o svom iskustvu, ukoliko se pokaže dovoljno interesa za njega :). A X Factor - mi smo više mislili biti underground/alternativni bend, ali opet, tko zna, možda možda..jednog dana ;).

      Izbriši
  7. baš lijep post.. djeluješ mi kao zanimljiva i jaka osoba... i baš dobro da si živjela i vani i imala to iskustvo :)
    rado bi nekad zalutala u tvoju kuhinju, vjerujem da tamo svaki dan ima nešto fino :)
    i samo naprijed s bendom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na divnom komentaru :*. I da, definitivno bi ti se isplatilo posjetiti moju kuhinju..uvijek se nađe nešto fino za gricnuti ;).

      Izbriši
  8. potpisujem zadnje, i navijam za pjevačku karijeru :D

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images