EOS Honeydew Honeysuckle + EOS darivanje

21:18

Drage čitateljice,

Prvo ću krenuti s jednom iskrenom isprikicom i nadam se da ćete uvažiti moje izbivanje s The Meadow of Beauty bloga ;). Naime, kako sam nedavno počela raditi, poprilično mi se izmijenio dnevni ritam, a i vikendi su mi bili u potpunosti okupirani, tako da jednostavno nisam imala vremena sjesti za laptop i natipkati recenziju :(. Izuzetno mi je žao što mi trenutno blog malo pati, ali nadam se da ću s vremenom si uspjeti bolje organizirati vrijeme i vratiti se redovitom bloganju :). Moram reći da mi izuzetno nedostaje čitanje recenzija kolegica blogerica, a tako i komunikacija s vlastitim čitateljicama :/. Nadam se da niste zamjerile što nisam toliko aktivna kao inače, no ubrzo će to sve sjesti na svoje :).

Coconut Milk, Honeysuckle Honeydew, Passion Fruit 

Pa krenimo s današnjom recenzijom mog jednog od najomiljenijih balzama - EOS Honeydew Honeysuckle :). S obzirom koliko su "opjevani" EOS balzami, vjerujem da ne postoji čitateljica koja nije čula za ove slatke bombice :). Istina je da su me ovi balzami prvotno privukli svojim originalnim i neobičnim izgledom, a zatim i pozitivnim recenzijama domaćih i inozemnih blogerica.

EOS ili Evolution of Smooth na tržištu nude kolekciju balzama za usne (u sticku i jajolikih), losiona za ruke, krema za depilaciju i losiona za tijelo. Balzami su dostupni u različitim bojama, a sukladno tome i različitim "okusima/mirisima". EOS Honeydew Lip Balm je moja miljena mazalica za usne i uvijek je uz mene. Balzam je pakiran u čvrstu svijetlo zelenu plastiku, jajolikog je oblika s odvojivim twist off poklopcem na odvrtanje. Kompaktan je, praktičan i bez obzira na oblik, ne može tako lako iskliznuti iz ruku ;).  Sam balzam je također jajolikog oblika, svijetlo žute, med boje, a i takvog medenog mirisa :). Balzami su pakirani u kartonska prozirna pakiranja ili su omotani u zaštitnu plastičnu foliju kako bismo bile sigurne da nitko prije nas nije otvarao proizvod. Balzam je dostupan u količini od 7 grama, rok trajanja mu je 36 mjeseci od otvaranja. Jako mi je žao što njihovi proizvodi nisu dostupni na našem tržištu, a i što su cijene na web shop-ovima stvarno izuzetno visoke :/. Losion za ruke u inozemstvu košta 2$, dok balzam 3$, za razliku od npr. Beautybay-a gdje je cijena losiona 9,70 , a balzama 7,70 .



EOS Honeydew balzam je 95% organski, 100% prirodni, bez parabena, glutena i vazelina. Sadrže antioksidacijski vitamin E, njegujući shea maslac i ulje jojobe. Shea maslac odgovara i najosjetljivijoj koži usana, njegov uravnotežen omjer zasićenih i nezasićenih masnih kiselina sprječava usnicama daljnje isušivanje i gubitak vlage, dok jojobino ulje povećava elastičnost, vlaži usne i stabilizra ph kože.

Sastojci:
Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Beeswax/Cera Alba (Cire D'abeille)*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Natural Flavor (Aroma), Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Tocopherol, Cucumis Melo (Honeydew Melon) Seed Extract*, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract*, Limonene**, Linalool**. *Organic. **Component of Natural Flavor. 




EOS balzam nanosi se direktno na usnice, nije potrebno upotrebljavati prstiće. Na usnama ne ostavlja nikakav sjaj niti boju, a miris i okus su toliko minimalističkog intenziteta da su praktični nezamjetni. Sam balzam pri nanošenju prekrasno klizi po usnama i momentalno se osjeća "olakšanje" ukoliko su nam usne isušene. Cijelu zimu, a i sada kada je stiglo toplije vrijeme, koristim EOS balzam i mogu reći da odlično djeluje u svim uvjetima :). Zahvaljujući EOS balzamu i na niskim temperaturama usnice mi nisu ispucale niti bile isušene, a sada balzamom samo dalje nastavljam "tehničko" održavanje :). Balzam je uistinu fantastičan, njegujuć, zaglađuje usne, ne ostavlja masni film na usnama i odlična je podloga za mat ruževe. No bez obzira na njegove pozitivne strane, moram napomenuti da u slučaju ekstremno ispucanih usana EOS balzam vam svejedno neće moći pomoći, jer jednostavno nije toliko hranjiv i ne bih ga preporučila kao SOS proizvod. Zaključno još samo mogu reći da ću EOS balzame definitivno nastaviti koristiti, jer savršeno odgovara mojim nepretjerano zahtjevnim usnama, a i njegov neobičan oblik smatram izuzetnim plusom, jer kada gurnem ruku u prepunu torbicu nađem ga s izuzetnom brzinom i lakoćom :D. 

Ukoliko ste propustile recenziju EOS losiona za ruke, možete je pročitati na sljedećem linku.



Kako bih se iskupila za svoj izostanak na blogosferi, pripremila sam za kraj jedno malo, ali medeno darivanje u kojem možete osvojiti EOS HONEYDEW HONEYSUCKLE balzam :) 
Za detalje o darivanju kliknite na Facebook Page The Meadow of Beauty bloga ;).



Sretno svima! :)

Da li ste imale priliku do sada probati EOS proizvode? Dijelite li jednako oduševljenje njihovim balzamima kao i ja? :)



You Might Also Like

9 komentari

  1. Ahh EOS, valjda će jednom doći na red i kod mene :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš ga što prije uspjeti probati i da će te jednako oduševiti kao i mene ;).

      Izbriši
  2. Za sada sam imala jedan I potrosila ga do kraja, stalno razmisljam da opet narucim ali u svadi sam sa cijenom, u bipi sam uzela po izgledu slicne ali naravno nisu fini za papati kao eos :) heheh

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, malo je previsoka cijena na online shoppovima s obzirom koliko košta u SAD-u ili Kanadi. Baš sam čitala recenzije za Bipin wannabe Eos i nisam baš nešto ostala osupnuta :/. Ipak je original original ;).

      Izbriši
  3. Želim i ja EOS, uglavnom jer svi pišu da je dobar xD a i zbog pakovanja, baš divno izgledaju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, pakiranje je stvarno preslatko :). A i stvarno je dobar proizvod :).

      Izbriši
  4. Bas bi isprobala ovaj balzam 😀

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš uskoro biti u mogućnosti probati ga :D. Stvarno je odličan :).

      Izbriši
  5. joj EOS balzami me jaaako privlače, baš bih željela isprobati, ali trudim se svesti na minimun makeup stvarčice, ili se potruditi ne kupovati toliko kozmetike koja nije cruelty free.. trudim se, ali upravo sad kad gledam ovaj eos- privlači me do bola :D hahaha

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images