Burt's Bees Anti-Blemish Solutions Daily Moisturizing Lotion

17:55

Danas ću vam ponovno pisati o jednoj finoj SOS kremici za kojom posežem u kriznim situacijama. Vjerujem da sve mi s vremena na vrijeme, u onim danima u mjesecu, imamo malo drugačiji tretman za kožu i da joj je potrebno posebnije mackanje s obzirom na hormonske promjene koje direktno utječu na stanje kože.

Prije nekoliko godina sam se prvi put susrela s kozmetičkom markom Burt's Bees i već se na prvu oduševila. Tada sam probala njihov famozni balzam u boji i bila sam izuzetno zadovoljna i njegom i pigmentiranošću, no nažalost, negdje sam posijala balzamček, a i s njime je Burt's Bees pao u zaborav. No, prošle godine sam naišla na njihove proizvode na sniženju i sasvim slučajno su završili u mojoj košarici, bila je doslovce ponuda koji ne možeš odbiti ;). Uz Burt's Bees Anti-Blemish Solutions daily moisturizing lotion kupila sam i Burt's Bees Natural Anti-Blemish Solutions Clarifying Toner čiju mini recenziju možete pročitati u klikom na sljedeći post Empties iliti prazne teglice/bočice/tubice.

Burt's Bees nije još jedna "tipična" kozmetička tvrtka, njihov razvoj krenuo je izradom svijeća od pčelinjeg voska još prije 30 godina i usavršavanjem tehnike obrađivanja pčelinjeg voska došlo je do izrade balzama za usne koji je doživio velik uspjeh i danas je još uvijek njihov jedan od najprodavanijih proizvoda.  Osim linije za njegu lica u ponudi imaju proizvode za njegu usana, balzame u boji, proizvode za njegu tijela i posebnu liniju za bebe.


Burt's Bees Anti-Blemish Solutions daily moisturizing lotion pakiran je u staklenu bočicu s dozirajućom pumpicom. Dostupan je u količini od 55 g i rok trajanja mu je 12 mjeseci od otvaranja. Dnevni njegujući losion za "borbu" protiv bubuljica s ekstraktom limunske trave, vrbine kore i hmelja smanjuje crvenilo, koži daje zdrav i blistav izgled. Beta hidroksi kiselina (BHA; salicilna kiselina) iz ekstrakta vrbine kore prodire u pore kako bi smanjila akne, a ekstrakt limunske trave smiruju kožu. Krema je dermatološki testirana, nekomedogena i sadrži 100% prirodne sastojke. 



Sastojci:
Active Ingredient: Salicylic Acid (1.0%), Inactive Ingredients: water, helianthus annuus (sunflower) seed oil, glycerin, stearic acid, sucrose distearate, salix nigra (willow) bark extract, sucrose stearate, cymbopogon schoenanthus (lemongrass) extract, hamamelis virginiana (witch hazel) water, humulus lupulus (hops) extract, equisetum hiemale (horsetail) leaf extract, hydrastis canadensis (golden seal) extract, epilobium fleischeri (gravel willow) extract, lecithin, chrondrus crispus (carrageenan) extract, fragrance, glucose, xanthan gum, sodium borate, sodium chloride, glucose oxidase, lactoperoxidase.




Dnevni losion je svijetlo žute skoro pa bijele boje, rjeđe konzistencije i pomalo jačeg apotekarskog mirisa. Losion isključivo koristim u noćnoj rutini njege, jer mojoj koži definitivno više odgovaraju kreme navečer, dok preko dana više koristim samo kremu za sunčanje + toniranu ili bb kremu. Losion je vodenaste teksture, koža ga vrlo brzo apsorbira, ne ostavlja masni film na koži i miris se osjeti tek nekoliko minutica dok se krema u potpunosti ne upije. Burt's Bees losion koristim samo u "onim danima u mjesecu" kada mi hormoni malo podivljaju i naprave malo kaos po licu. No, sada sam već počela i nekoliko dana ranije preventivno mazati kremicu i mogu reći da u takvom sistemu fantastično funkcionira i izrazito sam zadovoljna efektom. Crvenilo je u potpunosti nestalo, koža mi je postala skroz mliječne puti, a pojava novih prištića je smanjena na minimum. Ujutro se budim lijepo zategnute kože i osvježenog izgleda, bez obzira na količinu beauty sleep-a ;). Sve u svemu mogu reći da mi je Burt's Bees dnevni losion jedna od dražih kremica za lice i da ću je definitivno i dalje nastaviti koristiti, jer je napravila odlične rezultate na mom licu, smiruje i čini kožu blistavom, lagane je konzistencije, a opet dovoljno njegujuće formule. Prije sam losion koristila u kombinaciji s Burt's Bees Natural Anti-Blemish Solutions Clarifying Toner - tonikom iz iste linije, a sada kremu kombiniram s L'Erbolario mirisnom vodicom od kamilice i rezultati su jednako dobri. Preporučila bih je svima s kožom sklonoj sitnijim nepravilnosti, s obzirom na konzistenciju, mislim da bi odgovarala svim tipovima kože. Kao jedini minus bih spomenula miris koji je uistinu snažan, ali srećom, brzo ishlapi. Za sada je još nisam vidjela u našim trgovinama, no ukoliko je želite naručiti, dostupna je na sljedećem web shopp-u:
po cijeni od 150,00 kn.

Da li volite Burt's Bees proizvode? Koje ste njihove proizvode isprobale do sada? :)

Pusaaa :*

P.S. - EOS darivanje traje do 11. svibnja tako da svakako kliknite na link i sudjelujte u darivanju ;). Sretno!




You Might Also Like

18 komentari

  1. Totalno mi sada treba ovo cudo!!! :D Hahahhahaha xDD ide na spisak

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah :D Nadam se da će ti odogovarati :). Meni je ova kremica totalni spas i tako je rotiram s vremena na vrijeme i odlično funkcionira.

      Izbriši
  2. želja mije probati njihove proizvode, najviše balzame za usne

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja si želim isprobati još dosta njihovih proizvoda, nekako sam uvjerena da bi me i ostali proizvodi oduševili :D. Balzam sam probala prije nekoliko godina..probala sam verziju natural lip shimmer u boji watermelon i super mi je bio :).

      Izbriši
  3. Interesantan proizvod, mozda bi i meni napravio kakvu promjenu na bolje :) Trenutno vec imam neku uhodanu njegu lica ali mozda nekad stigne na red :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kao i sa svakom kremicom, ne treba instant očekivati da će koža krenuti na bolje, ali definitivno se u ovom slučaju upornost isplatila :). Moja koža odlično reagira na ovu kremu i crvenilo mi se u potpunosti povuklo i baš sam sretna radi toga, jer nijednom kremicom nisam uspjela u potpunosti sanirati to.

      Izbriši
  4. Probala sam balzam koji mi je savršen, a i stalno gledam njihove proizvode, divno mi izgledaju!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, balzami su savršeni :). A i ostali proizvodi mislim da im ne kaskaju s kvalitetom :).

      Izbriši
  5. Nisam probala njihove proizvode, ali bih bas volela da probam i losion i balzam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš što prije uspjeti testirati njihove proizvode :). Ja sam baš zadovoljna :).

      Izbriši
  6. Probala sam samo jedan njihov balzam da vidim oko čega se digla strka i ostala sam razočarana jer mi nije dovoljno njegovao usnice :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta što ti nije odgovarao njihov balzam :/ Ja sam bila baš zadovoljna njime, ali opet, vjerujem da u nekim graničnim situacijama velike isušenosti i oštećenosti usana, da ipak ne bi uspio dovoljno njegovati usne.

      Izbriši
  7. Baš sam negdje gledala ovu kremicu i totalno sam zaboravila na nju :D Zvuči mi baš dobro i mogla bi ju nekad isprobati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno preporučam :). Stvarno je kremica vrijedna pažnje ;).

      Izbriši
  8. Probala sam samo njihove balzame za usnice a dugo planiram još nešto probati pa uvijek smetnem s uma.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja isto nisam probala puno njihovih proizvoda, samo balzam u boji, tonik i kremu i svime sam bila jako zadovoljna. Nadam da će i tebi odgovarati njihovi proizvodi, ukoliko se odlučiš za testiranje ;).

      Izbriši
  9. Probala sam balzam za usne,mislim mango :/, i nije mi se dopao jer mi je miris izazivao mučninu, ali moja prijateljica koristi balzam u boji i prezadovoljna je tako da mu možda i ja dam šansu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, baš mi je žao što ti nije odgovarao njihov balzam, ali razumijem, tako i meni neki mirisi znaju baš izazvati mučninu i nekako sam više pobornik kozmetike za lice bez mirisa. Ja sam isto imala BB balzam u boji i isto bila prezadovoljna ;).

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images