Empties iliti prazne teglice/bočice/tubice #3

18:11

Ojla :)

Danas ćemo krenuti s mini recenzijama potrošenih proizvoda u zadnje vrijeme. Nisam neki mahniti potrošač, a i ne volim dugo skupljati praznu ambalažu, tako da ovaj post neće biti predug ;). Istina da su neki proizvodi toliko dobri da u biti zaslužuju zasebne recenzije, ali poneki zadnje potrošeni kozmetički proizvodi su osrednje zadovoljili moje potrebe i nisu baš ispunili moja očekivanja, tako da će ih najlakše biti obraditi u ovim mini recenzijama ;)

Bioderma Atoderm krema 500 ml - krema koja me ponovno i ponovno oduševljava :). Više niti ne brojim koju bočicu ovog divne kreme trošim, jedino što znam je da joj se svaki puta vraćam. Kremu je moguće koristiti za lice i tijelo, izuuuuzetno je hidratantna i oporavit će i najsušu kožu :). Detaljnije informacije i moje iskustvo s korištenjem ove kreme možete pročitati na sljedećem linku: Bioderma Atoderm.



Balea uljni losion s bademom 200 ml - losion za tijelo s uljem marule i bademom. Preslatkog bademastog mirisa, rijeđe konzistencije i vrlo brze moći upijanja. Losion osim solidne kvalitete krasi i vrlo pristupačna cijena i moguće ga je pronaći u svakom DM-u. Kako imam dosta suhu kožu, ovaj losion za tijelo ipak nije zadovoljio moje potrebe i u konačnici sam ga više koristila kao kremu za ruke i u toj ulozi sam bila sasvim zadovoljna proizvodom. Mislim da bi losion odgovarao svakome s normalnom kožom, a miris bi sigurno svakoga oduševio :).
L'Erbolario mirisna vodica od kamilice 200 ml - tonik namijenjen suhoj koži, vrlo je osvježavajuć i hidratantan. Posebno me razveselila njegova moć ublažavanja iritacija  na koži i činjenica da bi mi u jutarnjoj rutini njege kože dovoljno nahranio kožu da bi mi čak tonirana krema bolje "sjela" na samo toniranu kožu bez prethodnog nanošenja hidratantne kreme. Više o toniku možete pročitati na sljedećem linku. Iako sam bila jako zadovoljna ovim proizvodom, u konačnici sam se ipak odlučila isprobati Loko prirodna kozmetika proizvode, tako da trenutno koristim Ma tonik.

A-Derma Exomega D.F.E.I. emolijentna krema 50 ml - krema namijenjena njezi atopične i vrlo suhe kože, ublažava suhoću i umiruje iritacije. Krema je kupljena za smirivanje neurodermatitisa i jako sam bila zadovoljna njome, tako da sam se odlučila kupiti veliko pakovanje od 200 ml koje trenutno trošim. Posebno mi se sviđa i inovativan sustav zatvaranja koji zadržava sterilnost kreme tijekom cijelog perioda korištenja. Makar, moram spomenuti da se radi tog sustava krema mrvicu teže istiskuje iz tubice, no ne smatram to nikakvim minusom.

Lush tonirana podloga Osjećati se mlađe 20 g - kremasta podloga korištena kao highlighter i kao sjenilo. Podloga se vrlo lako nanosi i jednostavno je je dozirati. Može se nanositi kistićem ili prstima, ja preferiram prstima, jer tako nekako ipak lakše uspijem kontrolirati jačinu "blještavila" ;). Podloga daje suptilan srebrnasti sjaj, dugo se zadržava na koži (ne sklizne s lica ni na visokim temperaturama) i daje zdrav i osvježen izgled licu. Iako ovaj proizvod smatram odličnim, ipak sam ga zamijenila pristupačnijom Essence verzijom kojom sam jednako zadovoljna. (Što se tiče umrljanosti ambalaže, nažalost, jedan Essie lakić mi se na putovanju prolio po kozmetičkoj torbici -mojom krivicom, tako da je ambalaža ostala trajno oštećena).

Lush tonirana krema Jackie Oates 20 g - nasvijetlija nijansa tonirane kreme. Kako već godinama ne koristim pudere, već samo tonirane kreme, godinama sam bila vjerna kremici Jackie Oates. Iako je na kremi navedeno da je pogodna osobama s maslinastom puti, meni svejedno je savršeno odgovarala, iako sam u potpunosti ružičastog podtona. Krema je odlična zamjena za bb kreme, lijepo tonira i ujednačava kožu, smanjuje crvenilo, slabije je prekrivajuće moći i daje potpuno prirodan izgled koži. Savršena je za, ako volite, makeup no makeup look :). 

Lush Ultrabland čistač kože lica 45 g - služi za uklanjanje nečistoća koje su se skupile tokom dana i ujedno i za skidanje šminke s lica. Ultrabland je poput maslaca, vrlo lako se razmazuje po licu, djelotvorno skida šminku i svojim hranjivim sastojcima blagotvorno djeluje na kožu. Jako sam bila zadovoljna ovim proizvodom, no odlučila sam dati priliku i drugim proizvodima da se dokažu u ovom području tako da proizvod nisam ponovno kupila. Detaljniju recenziju možete pročitati na sljedećem linku: Lush Ultrabland

Elmex vodica za ispiranje usta 100 ml - na ambalaži piše da učinkovito štiti od karijesa, stvara zaštitni sloj protiv kiselina koje nastaju raspadanjem bakterija, ništa od toga ne mogu potvrditi, jer  općenito imam vrlo zdrave zubiće i nemam nikakvih problema pa sam vodicu više koristila kao nadopunu dnevnom četkanju kako bih održala postojeće stanje i preventivno djelovala na eventualne napade karijesa ;). Vodica je osvježavajućeg okusa i preporučljivo je koristit je jednom dnevno.

Holyplant Bademovo ulje 125 ml - obogaćeno vitaminom E, smiruje kožu i hrani je, namijenjeno je njezi kože lica i tijela, a može poslužiti i kao skidač šminke. Ulje sam najviše koristila pri pripremanju uljnih mješavina i kao bazu za mirisni difuzor sa štapićima. Također, testirala sam ga i u ulozi skidača šminke i sasvim dobro je obavio posao. Općenito volim ulja, ali ipak preferiram ulja iz domaće radinosti i u staklenim ambalažama, tako da ovo ulje vrlo vjerojatno više neću kupiti.

I to bi bilo sve što se tiče potrošenih proizvoda u zadnje vrijeme :). Da li i vi volite testirati različite proizvode ili se redovito držite provjerenih kvaliteta? :)



Nadam se da uživate u ovom produženom vikendu!

Pusa svimaaaa :***


You Might Also Like

8 komentari

  1. Nisam ništa isprobala od ove tvoje hrpice, ali me posebno privlači Balein losion, obožavam miris badema, a i nemam pretjerano suhu kožu tako da mislim da bi mi mogao odgovarati. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Balein losion je stvarno tolko slatkasto bademastog mirisa da cijela kuća miriši nakon što se nanese krema :). Stvarno je fina, lako se razmazuje, laganije je formule i ako nemaš suhu kožu, mislim da će ti savršeno odgovarati :).

      Izbriši
  2. Isprobala sam samo A-Derma Exomega i super mi je bila, te naravno neizostavni Balea uljni losion koji je vrh :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A-Derma kreme su mi općenito sve fantastične, izuzetno su hranjive i stvarno odlično odrađuju svoj posao :). Meni je žao što mi Balein losion ipak nije zadovoljio očekivanja, ali dobro, ja sam izuzetni suhokožac, tako da mi je i teže pronaći losion koji mi uistinu u potpunosti odgovara :S.

      Izbriši
  3. Nekih stvari se držim i čim potrošim odmah kupujem ili čak nekad imam već u rezervi, ali ipak volim raznolikost i isprobavati nove proizvode. :)) Nadam se da i ti uživaš u produženom vikendu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oooo da, bogme se lijepo uživalo u produženom vikendu, a i ovome isto ;). Ma da, tako i ja, neke proizvode koji me stvarno oduševe nastavim i dalje koristiti, ali volim isprobavati nove proizvode ne bih li pronašla proizvod bolji od trenutno najboljeg ;).

      Izbriši
  4. Ja obožavam isprobavati nove stvari, ali ako mi se neki proizvod baš dopadne i vidim da mu neću pronaći dostojnu zamjenu onda ga nastavim kupovati ;)
    Jackie Oates gledam već neko vrijeme i baš mi je drago što si spomenula tu podlogu ;) Budem je jednog dana isprobala, ali zasad će sačekati jer imam već par ''pudera'' otvorenih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ista stvar i kod mene :). Jackie Oates se definitivno isplati probati, mislim da će ti koža odlično na nju regirati sada preko ljeta, jer je jako lagana podloga i savršeno se stopi s kožom :). Preporučam :),

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images