New in! New in!

14:53

Pozdrav svima :*

Trenutno mi organizacija vremena definitivno nije na vrhuncu i jedva stižem obaviti sve što moram na dnevnoj bazi. Nažalost, iz tog razloga blog još uvijek malo pati..postovi su mi postali neredoviti i jako mi je žao radi toga, ali vjerujem da će se kroz neko dogledno vrijeme ipak stvari stabilizirati i da ću se ponovno vratiti u stari ritam postanja :). Nadam se da mi ne zamjerate moje izbivanje i nekomentiranje drugih postova dragih mi kolegica blogerica :(. 

Krenimo mi s new in-om! :) Kroz ovo vrijeme netipkanja svejedno se skupilo ponešto novih stvarčica, iako još nisam ni stigla većinu testirati :D. Mora se ipak stare zalihe potrošiti pa krećem s korištenjem novih proizvoda tako da će i oni uskoro doći na red, a i s njima nove recenzije ;).

Collistar Italian Look Trio Ombretti Wet&Dry - sjenila dobivena na poklon od moje divne dugogodišnje prijateljice koja je od nedavno krenula u vizažističke vode :). Paleta se sastoji od tri različita sjenila bakrene, zlatne i crne boje. Sjenila su tvrda, ne truse se i puna su zlatnih čestica :). Isprobana su samo u suhoj varijanti, no planiram uskoro testirati i "mokru". Paleta je kompaktna, napravljena je od čvste plastike i s unutrašnje strane se nalazi malo ogledalce. Zlatne je boje i djeluje baš elegantno :). Uz nju se dobiju i dva kistića za nanošenje sjenila, no njih nisam upotrebljavala niti ne planiram ;).

Lanvin Marry me! Confettis EDP 30 ml - posljednji parfemčić koji je izašao iz Lanvinove proizvodnje ove godine. Osim prekrasnog girly dizajna koji osvaja na prvi pogled, ovaj divan parfem krase i fantastične mirisne note kojima je teško odoljeti ukoliko ste ljubiteljica slatkastih mirisa. Karakterizira ga voćno-mošusno-cvijetni miris koji je vrlo lagan i nimalo zagušljiv tako da je savršen za ovo toplo, odnosno kipuće vrijeme :D.





Sante Naturkosmetik Gloss Shampoo Bio Orange & Cocos - 200 ml, šampon s Bio certifikatom, odobren od strane Peta-e s u potpunosti prirodnim sastojcima i proizveden je bez testiranja na životinjama. Šampon ne sadrži SLS, parabene i ostale štetne sastojke. Namijenjen je tupoj i beživotnoj kosi i blagog je mirisa. U mirisu više prevladava naranča, nego kokos, što se meni osobno i više sviđa. Jako je osvježavajuć i blag prema tjemenu i kosi, čisti je do potpune škriputavosti. Kosa je lepršava, čista i oil free i do 5 dana (!!!) što mislim da je izuuuuzetan plus :).


Loko prirodna kozmetika sapun Koza* - 100 g, prirodni sapun od kozijeg mlijeka. Namijenjen je svim tipovima kože, a odgovara i najosjetljivijoj i koži sklonoj svrbežu, ekcemima i psorijazi. Kako patim od seboreje i dermatitisa, ovaj sapunčić mi je stigao kao "melem na ranu" :). Sapun je napravljen od kozijeg mlijeka i kokosa, pun je vitamina i hranjivih ulja. Koza je odmah krenula u upotrebu i za sada imam samo riječi hvale za njega :).





Loko prirodna kozmetika sapun Intimo -  100 g, sapun za intimno pranje, napravljen od ulja kantariona, neema i kamilice, ne isušuje i ne narušava prirodnu pH vrijednost. Sapun čine i eterična ulja koja pomažu kod zaštite od infekcija, također, sapun sadrži i ionsko srebro koje je uspješno bori protiv candide i ostalih gljivičnih oboljenja. 







Loko prirodna kozmetika Ma Tonik - 100 ml, odgovara svim tipovima kože, pogodan je za tretiranje herpesa i kožnih upala. Djeluje regenerativno, štiti od vanjskih utjecaja, omekšava kožu, pobošljava njenu gipkost, ubrzava zacjeljivanje kože i vraća koži zdrav izgled. Tonik sadrži hrpu hranjivih sastojaka i mogu vam odmah reći da sam izuzetno zadovoljna njime i mislim da sam našla svoj THE tonik :). Moguće ga je koristiti i tokom dana za osvježenje što je spas u ovim divljim sunčanim danima :D.



Loko prirodna kozmetika Loko oko - 25 g, okoloočna krema protiv bora, kao i svi ostali Loko proizvodi napravljena je od divnih hranjivih sastojaka koji blagotvorno djeluju na osjetljivu kožu okoloočnog područja. Kremica je prvenstveno kupljena kako bih smanjila suhoću kapaka i obnovila kožu. Vrlo je hidrantantna i savršeno maziva, a i usput osim što mi rješava prvobitan problem, djeluje i preventivno na prve borice ;).

Loko prirodna kozmetika Dezedorans Lavanda & Palmarosa - 50 ml, izuzetno finog i nimalo napadnog mirisa koji se neće kositi s vašim parfemom, ne sadrži nikakve štetne sastojke, uspješno se bori protiv neugodnih mirisa, a uz to ima i njegujuća svojstva :). Još jedan odličan proizvod iz Loko manufakture ;).




Schwartzkopf Got2b Fibre Gum - 100 ml, "guma" za oblikovanje kose, namijenjen za kreativno modeliranje frizura :D. Kako sam nedavno skratila kosu, morala sam posegnuti za nekim proizvodom za stiliziranje i odabir je sasvim slučajno pao na ovu plavkastu gumu i mogu reći da sasvim dobar proizvod s obzirom na moje potrebne :D.







Kao i veliku većinu vremena u mom NEW IN postu našli su se pretežito preparativni proizvodi, jer zdravoj i lijepoj koži su potrebni tek minimalni potezi dekorativnom šminkom kako bi u svim prilikama izgledala izvrsno :).

Što se zadnje našlo u vašoj košarici? :) Čime ste se počastile?

Pusa svimaaaa :*




*PR proizvod

You Might Also Like

14 komentari

  1. Skupilo se lijepih stvarčica. :D
    Parfem je pravi bombončić, a jedva čekam recenzije Looko proizvoda jer od njih nisam još ništa probala, a dosta su ih hvalili. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uskoro će krenuti recenzije Loko proizvoda :) Mogu odmah reći da su s razlogom hvaljeni ;)

      Izbriši
  2. Sve ove LOKO proizvode i sama namjeravam kupiti, ali nikako i nikako :( Posebno želim ovaj Intimo sapun.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidim da su većinu privukli Loko proizvodi :). Intimo sapun je odličan. Još koji tjedan testiranja i pišem recenzije ;)

      Izbriši
  3. Sve je predobro... ova Loko cuda me privlace pravoooo!!! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)
      Moje definitivne preporuke za Loko prirodnu kozmetiku! :) Prvi puta je sad testiram, ali reakcije su više nego pozitivne :).

      Izbriši
  4. Loko Intimo me jako jako zanima :D Lijepe stvarčice, pogotovo Lanvin parfemčić :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Lanvin parfem je pravi bombončić i izgledom i mirisom ;)

      Izbriši
  5. Krasne novitete si skupila :)) većinu bih si i sama nabavila :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Lijepe stvarčice su se našle kod tebe ;)
    Baš si me sad zainteresirala za LOKO Intimo tako da se radujem recenziji ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Danke :) Evo, još malo pa ću se baciti na tipkanje recenzija Loko prirodne kozmetike :) Oduševljenosti nema kraja :) Najradije bih sve proizvode naručila :D

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images