Summer wishlist!

15:41

S novim godišnjim dobom, došlo je vrijeme i za novu listu želja ;). Našlo se tu svega, od preparative i dekorative, pomno birano i  sad se samo čeka trenutak kada ću krenuti križati tu listu.. :D I da, ne mogu ni sama vjerovati da sam nakon punih 5 godina odlučila staviti na listu puder, da, dobro ste pročitale, puder :D. Ali eto, bliže se neke važne svadbice pa sam zaključila da mi je potrebna malo 'ozbiljnija' šminka. No, da ne filozofiram dalje..nadam se da vam će se svidjeti moj izbor, a ukoliko imate kakvih prijedloga za drugi laganiji puder sa zaštitnim faktorom, samo natipkajte u komentare. Hvalaaa :)

Hey-ho, let's go :D
1. Konjac sponge french pink clay



2. Epilator Braun Silk Epil 5



3. Braun Oral-B vitaliy električna zubna četkica


4. Hidrolat smilja


5. Maybelline New York Dream Satin Liquid Foundation



6. Bourjois Colour Boost Lip Crayon - Red Island



7. bareMinerals Modern Pop Lash Domination Volumizing Mascara




8. Rimmel Good to Glow Highlighter


9. Melvita Fresh Micellar Water 


10. Yes To Cucumbers Color Care Shampoo

You Might Also Like

10 komentari

  1. lijepa lista korisnih proizvoda :D
    baš me zanima highlighter od Rimmela :D i Yes To šampon,, a dobro bi i meni došla električna četkica, imala sam davno oral b,, i bila mi je super :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala hvala, pomno sam birala proizvode i to samo nužne ;)
      I mene jako zanima highlighter..nadam se da ću ga uspjeti ugrabiti prije nego što ljeto prođe ;). Četkicu sam taman neki dan prekrižila s liste i mogu već sad reći da toplo preporučam :)

      Izbriši
  2. od toga imam 3 i 6 :) ovaj od Rimmela sam planirala naručiti pošto nije došao kod nas ili nije samo do moga grada zakoračio, ali sam odustala za sada :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da si zadovoljna četkicom i ružem :). Ovih par dana što koristim četkicu mogu reći da je stvarno izvrsna :) A Rimmel ne da nije stigao samo do tvog grada, mislim da nije ni do granice Hrvatske stigao :S

      Izbriši
  3. Uh i ja si želim Konjac, samo mislim da bi mi onaj sa zelenom glinom više odgovarao. Maybelline zvuči odlično, idem ga baš malo istražiti po netu ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Konjac i ja već duže vrijeme želim, ah, sve te silne pozitivne recenzije blogerica te baš nagnu na kupnju :D. Maybelline puder sam također neki dan uspjela kupit..jer eto, svadbica je ovaj vikend, hehe, tako da sad ga testiram po par sati na ovim vrućinama :D

      Izbriši
  4. Super wish lista i nadam se da ćeš uskoro sve prekrižiti s nje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaaa :). I ja istoooo :). Već sam opako krenula s križanjem liste već krajem prošlog tjedna :D

      Izbriši
  5. I ja u posljednje vrijeme škicam ove Konjac spužvice... :)) Lijepe stvari si poželjela i ja bih većinu toga. :D Nadam se da budeš čim prije prekrižila stvari s WL. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači, sve smo se navukle na ideju o savršenstvu Konjaca :D Hvala, hvala :) Evo, već sam krenula s križanjem tako da će uskoro i neki new in i prvi dojmovi o proizvodima ;)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images