Pixi Large Lash maskara

01:27

Pozdrav svima :)


Kako pomno pratim popriličan broj beauty blogova, odlučila sam i sama postati aktivna tipkačica recenzija različitih kozmetičkih proizvoda. Truditi ću se pisati redovito tako da svakako pratite novosti na The Meadow of Beauty blogu :)

Pa krenimo :)
Za početak bih izdvojila Pixi Large Lash maskaru (nijansa: Best Brown) bez koje mi teško prođe dan. Pixi by Petra je kozmetička marka porijeklom iz Velike Britanije i cilj im je naglasiti prirodnu ljepotu žene. Kako i sama smatram da dekorativna kozmetika treba prikriti sitne nepravilnosti i naglasiti glavne adute (a ne transformirati ženu do neprepoznatljivosti :D), definitivno sam se oduševila Pixi kozmetikom koja je ujedno njegujuća i pogodna za osjetljivu kožu - bez parabena i mirisa.




U moru ponude od uličnih drogerija do internet trgovina, nevjerojatno je da je poprilično komplicirano pronaći smeđu maskaru. Zbog izuzetno svijetlog tena te lješnjak smeđe boje kose i očiju, nekako mi više pristaje smeđa maskara koja se savršeno uklapa u makeup "no makeup look".

Pixi Large Lash maskara dostupna je u dvije boje - crnoj i smeđoj. 
Sadrži blagotvorne sastojke: 
  • hranjiv vitamin E,
  • Pantenol za jačanje trepavica,
  • ekstrakt bambusa koji učvršćuje i pomaže zadržati vlažnost.

Pakirana je u svijetlozelenoj ambalaži, pomalo vilenjačkog oblika i u količini od 12 ml. Maskara posjeduje oversized gustu četkicu koja je izuzetno praktična i jednostavna za korištenje te nanosi maskaru na cijelu širinu i dužinu trepavica u samo dva poteza. Nakon nanošenja nije potrebno dodatno čistiti područje oko očiju jer se maskara ne preslikava. Odlično razdvaja trepavice, ne sljepljuje ih, daje im volumen i potpuno prirodan izgled. Također, kao plus definitivno treba spomenuti i veoma jednostavno skidanje maskare i neostavljanje popratnog panda efekta.

Natural look - Pixi Large Lash maskara


Apsolutno preporučam Pixi Large Lash maskaru te kao jedinu zamjerku navodim činjenicu da nije vodootporna tako da ponekad u "ekstremnijim" uvjetima (kiša, izljevi emocija i sl.) ostavlja minimalan trag ispod donjih trepavica. Stoga kao finalnu ocjenu maskare dajem -5/5.
Kvaliteta i količina maskare (inače je nekako više standardno pakiranje maskara 7 - 8,5 ml) definitivno opravdavaju cijenu. Maskara je dostupna na sljedećim stranicama:

Cijena joj se kreće između 100,00 - 120,00 kn.

Da li više preferirate klasične crne, smeđe ili pak maskare u boji? :)



You Might Also Like

12 komentari

  1. Baš bi htjela isprobati smeđu,nikad mi to nije palo napamet :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, tak sam se i ja do nedavno držala standard crne i tražila the blackest black ;) bolje da ne pričam kakav je bio šok prodavačica u dm-u i kozmu kad sam prvi put zapitala da li imaju koju smeđu maskaru :D al eto, na kraju me ova smeđa skroz oborila, ipak nekako prirodnije djeluje, a opet i izdužuje i daje volumen :)

      Izbriši
  2. super mi je ova recenzija.. i sama ponekad poželim staviti smeđu maskaru,, radi prirodnosti :D
    ovaj brend mi se čini zanimljiv, kao i formula i ambalaža maskare :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. upravo to, baš radi prirodnosti, za neki dnevni look, kad nije potreban vamp izgled ;) a pixi kozmetika..ja sam baš ekstriš zadovoljna sa svim što sam do sad uspjela probat.. budem recenzirala uskoro ;)

      Izbriši
  3. volim ponekad staiti maskaru u boji, ali crna je crna :)

    imam jednu Pixi paletu sjenila, no nikako ju pofotkati, pa krenuti s upotrebom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, crna ipak daje neki drugi efekt ;) nadam se da ćeš uskoro krenut s korištenjem palete, baš me zanima kakva je :) imam dosta pixi proizvodića, al za sjenila se još nisam odlučila.. :)

      Izbriši
  4. dobro nam došla! osobno, draze su mi maskare u crnoj boji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj, hvala :) eto, i ja se odlučila priključiti beauty blog zajednici, nadam se da će blog zaživjeti ;)

      Izbriši
  5. Nikad do sad nisam probala smeđu maskaru, nisam sigurna da bi mi lijepo stajala pošto su mi trepavice crne, jedinu maskaru koju sam probala u boji je bila ljubičasta. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da vjerojatno uz tak tamnije trepavice ipak bolje odgovara crna maskara :) Nadam se da si bila zadovoljna s ljubičastom maskarom, ja se još nisam odvažila na korištenje maskare u boji..ako izuzmem svoju prvu maskaru u 8. razredu koja je bila plave boje :P

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images