Zavirite u moju torbu...

00:24


Kao što i velika većina žena, tokom zime nosim zagasitije boje, uglavnom su to crna, smeđa i siva. Očekivano tome, torba koju najčešće nosim ovih dana je Calvin Klein crna kožna torba s utisnutim CK printom. Dovoljno je velika pa može podnijeti sav potreban, a vrlo često i nepotreban, teret :D. Uz stalne prebivaoce moje torbe, ponekad još utrpam i dodatnu vesticu, šal i rukavice. Obožavam zimu, ali bez obzira na to, jaaako sam zimogrozna.

Moram priznati da volim misliti kako mi je torba rijetko kad pretrpana, jer draže mi je brzo i lako snalaženje, tako da se maksimalno trudim imati minimalan broj neophodnih stvarčica u torbi, ali nekad (čitajte: skoro uvijek :P) to ipak ne bude slučaj.



U mojoj torbi pronaći ćete bež/crni Calvin Klein novčanik koji jednostavno oboooožavam. Dobiven je od dečka na poklon ♥, idealne je veličine, klasično elegantan, ma savršen! Naravno, tu su i ključevi od kuće s privjeskom plišane vjeverice, papirnate Kleenex maramice, ružičasti rokovnik i penkalo, EOS balzam za usne i losion za ruke, Pixi balzam u boji, Avon Little Black Dress roll on minijatura, Ray Ban sunčane naočale, kutijica s Orbit žvakačama i  neizbježni Nokia smartphone.


Ružičasti planer s ptičicama u kavezu je također poklon, ali ovaj put od moje šogorice to be :). Planer i penkalo obavezno nosim sa sobom, služi mi za zapisivanje informacija/dogovora za koje postoji veoma velika opasnost da bih ih mogla zaboraviti (jer često mi misli odvrludaju bez reda i rasporeda :D), a katkad mi služi i kao popis za kupovinu. U planeru već brojim zadnje prazne stranice tako da ću se uskoro morati počastiti novim. Ako imate neke dobre prijedloge gdje ga nabaviti, a da nije Ženski rokovnik, vičite :)

Ray Ban avijatičarske naočale s ružičastim okvirima su mi omiljeni asesoar. Nije baš direkt pogled kroz pink glasses, ali nije ni ovo loša zamjena ;) Kupljene su prije nekoliko godina, a nosim ih tokom svih godišnjih doba, naočale su odlične, super štite od sunca i uglavnom se uklapaju u svaki outfit.



Rijetko kad popravljam šminku, tako da mi je najvažnije uz sebe imati balzam za usne i kremu za ruke. Najviše me smeta isušena koža, a i u vrijeme nadolazećih hladnoća preporučeno je redovito se mackati kremicama kako bi izbjegli pucanje kože. Koristim Eos lip balm i Eos losion za ruke i moram reći da sam jako zadovoljna hidratacijom, a i praktičnim pakiranjem koje je kao stvoreno za nošenje u torbici :) Također, uz sebe volim imati i Pixi lip balm u nijansi Ripe Raspberry koji je izvrsne pigmentiranosti, djeluje poput ruža, a vrlo lak je za nanošenje. (Uskoro će recenzija na blog ;))


Avon Little Black Dress roll on minijatura je također dobiven na poklon i jako sam zadovoljna mirisom, a pogotovo njegovom praktičnošću. Finog je blagog mirisa tako da se ne kosi s već našpricanim parfemom, nego samo obnavlja njegovu notu. Puderast miris, dobre postojanosti, dominira miris jasmina.





Orbit kutijica sa žvakačama isto redovito boravi u mojoj torbi, iako je većeg pakiranja, žvakače ne hlape i iz tog razloga mi se ovo pakiranje više sviđa, nego papirnati paketić, a i moguće je kupiti refill za kutijicu.

Na kraju dolazimo do mobitela - bijela Nokia Lumia 520. Odličan smartphone, iako je malo pobornika Windows Phone-a, ja sam prezadovoljna njime. Makar moram reći da bih bila puno veselija kada bih mogla izbjeći korištenje mobitela i vratiti se u doba kada su fiksni telefoni vladali i mogao si biti dostupan samo i isključivo kada si kod kuće, a ne 24 sata dnevno. To bi bilo to što se mene i moje torbice tiče ;)

A koje su neophodne stvarčice u vašim torbama? :)




P.S.-Tokom fotografiranja mi se zagubilo penkalce pa su iz tog razloga dva različita na fotografijama ;)

You Might Also Like

22 komentari

  1. Nisam još upoznala ženu koja ne voli škicati u tuđe torbice. :)) Tvoja se ne čini pretrpana, dobro si se organizirala! Ja sam u potrazi za nekim fluffy privjeskom za ključeve jer je moje pink prase na izdahu (baš u doba svinjokolje, koja simbolika!) i za rokovnikom a da nije Sevkin dizajn.
    Da ne duljim - sve mi se sviđa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tnx :* Haha, istina istina :) znači, u istim smo problemima :D ni meni se baš ne nosi stalno Sevku sa sobom :P a fluffy prisvjesak..škicni u Müller na odjelu papirnice, znaju imat skroz cute stvari ;)

      Izbriši
  2. Odličan post!
    Nosimo dosta istih stvari u torbi: :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, super :) Znači, nisam jedina koja "tegli" dosta stvarčica ;)

      Izbriši
  3. Uskoro ću radit ovaj tag, post, štagod, ako se opet ne zagubin u Božićnom izazovu hahaha :D Nokia Lumia 520 SISTERS! Moj mobitel također, obožavan ga, samo san ja svoga obukla u Pingvina :Đ Pa Vi ste sve tako uredne, jednog dana ću i ja odrast i sredit torbu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma da, vidjela sam da je jedno vrijeme bio popularan taj tag i svidio mi se, pa reko, zašto ne :D Ohoho, znači i ti si Lumia fan, fino fino..mogla bih i ja svog malo "neuozbiljit" nekom drugom maskicom :)

      Izbriši
  4. Stvarno volim ovakve postove, zanimljivi su i uvijek me potaknu da ponovo organiziram svoju torbu :) Neke stvarčice nam se poklapaju i meni je isto torba uvijek teška :D Super ti je sve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, i meni je to baš interesantno :) A i nekad vidim još nešto "neophodno" kod drugih što bih i sama mogla uključit u svoju torbu, ali se eto, nisam prije sjetila :P i hvala :*

      Izbriši
  5. baš su ti preslatke stvarčice :D
    planer mi je pregirly :D a pandu olovku sad ja želim :D
    novčanik jel ijep i elegantan :D
    avonov Little black dress imam i volim,, baš je jedan od onih klasik zimskih parfema koje vrijedi imati kraj sebe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aaa još jedna panda ljubiteljica :) i da, bogme je avonov parfem postao već klasik, i ja ga isto baš volim :)

      Izbriši
  6. Torba ti je super uredna, u mojoj kolko god se trudila čistiti, uvijek neki papirići, računi, razno razni omoti, svinjac teški, iako sam po prirodi uredna osoba, valjda negdje mora vladati kaos :D Sviđa mi se ova pandica :) Little black dress je moj svevremenski parfem, obožavam ga. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aww, hvala :) Znači, kreativni kaos..mora bit da ti je onda torbica ispušni ventil ;) Ja se trudim papiriće momentalno baciti u smeće..ili još kad hodam gradom ili čim dođem doma, jedino tako uspijem držati red :D a da, pandica je preslatka, dobila je također na poklon..od šogorice s njenog putovanja u Japan :)

      Izbriši
  7. Jedva čekam recenziju Pixi balzama jer ga već dugo gledam, a nikako se odlučiti za kupnju ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo, biti će uskoro! :) Mogu ti unaprijed reći da su stvarno odlični, hidratantni i super pigmentiranosti da djeluju poput ruža pa ako to tražiš od balzama u boji, slobodno se upusti u kupnju, nećeš požaliti ;) Uz ovaj imam još i Natural Rose tako da ću napraviti usporedbu ;)

      Izbriši
  8. Uzela bi ti ovu torbu i novčanik :D predivni su <3 <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prste k sebi :P Ma da, i ja sam prezadovoljna i torbom i novčanikom posebno, čim je poklon od dečka ;) i hvala ti na komplimentiću :*

      Izbriši
  9. Great blog♥

    How about follow each other?

    OdgovoriIzbriši
  10. Prvo da kazem, imas prekrasnu torbu i ona mi se najvise od svega i svidjela :) planer s pticama je prekjut i bas mi treba neki takav girly :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :* i ja baš volim tu torbu :) a planer, da, skroz je kjut :) ..ja taman tražim novi..

      Izbriši
  11. Aww vjeverica..da, i meni je mega kjut i jako draga :) A što se tiče nošenja torbe, imaš pravo, praktičnije je zimi natrpat stvari u džepove :) I ja to često radim, ako idem na brzinu na kavu ili sl. :)

    OdgovoriIzbriši
  12. love that bag, so cute!
    great blog, how about following eachother?
    I follow you now, follow back?


    - www.angelaah91.blogspot.nl

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images