New in

00:57



Ta - daaaam!
Stigao je i moj prvi "New in" post na blog :). U zadnje vrijeme se nakupilo nešto malo stvarčica, neke su dobivene na poklon, a neke su rezultat vlastite kupovine. Sve su stvari, naaravno, planski kupljene i trebale su mi pod obavezno (reklo bi se "Moš' mislit'"..ali dobro, moram se i ja malo utješit ;)). 



  1. TIGI Dumb Blond shampoo 400 ml - kupljen na Fresh Cosmetics Australia, šampon je za kemijski tretiranu kosu, božanstvenog je mirisa..bar meni, jer obožavam slatkaste mirise.
  2. A-Derma Dermalibour stick - ponovljena kupnja, stick koristim za ublažavanje dermatitisa, pogodan za putovanja. Kupljen u Ljekarni Coner.
  3. L'erbolario tonik od kamilice 200 ml - kupljen po prvi puta, ali već vidim da bi se mogao naći na listi favorita. Tonik je namijenjen suhoj i osjetljivoj koži. Kupljen je u Ljekarni Coner na popustu.
  4. Calvin Klein Forbidden Euphoria EDP 30 ml - dobiven na poklon za Božić :) slatkasto-voćne kompozicije i odlične postojanosti. Jaaako mi se sviđa :)

  1. Asos Petite haljina - čipkasta crna haljina, poludugih rukava i otvorenih leđa. Prezadovoljna sam haljinom, stoji kao salivena. Baš je elegantnog i profinjenog izgleda :) Kupljena na popustu na online shopu Asos.
  2. Sako - tamno plavi sako s hrpom gumbića, kupljen u Grazu u lokalnom butiku, jako slatko stoji i baš je preeedivan! Osvojio me na prvu :)

  1. Asos Petite haljina - nude-puder roza haljinica, čipkastih naramenica i otvorenih leđa. Također divno stoji, lepršava je i lagana, biti će savršena za ljeto. Kupljena na popustu na online shopu Asos.
  2. Asos torbica - nude quilted clutch torbica, dovoljno velika da stanu sve potrebne stvarčice. Pošto je tako neutralnije boje i klasičnog izgleda, vjerujem da će odgovarati i na svečanije i casual svakodnevne kombinacije. Kupljena na popustu na online shopu Asos.

  1. Calvin Klein balerinke - smeđe kožne balerinke sa zakovicama na peti, izuzetno udobne, dobivene na poklon za Božić :) Jedva čekam proljeće da ih prošećeeeem :)
  2. Tommy Hilfiger remen - kožni smeđi remen, dobiven u paketiću s CK balerinkama, jako lijepo stoji, samo mi je malo prevelik tako da mislim da ću ga morati dati skratiti ili nešto, nisam još odlučila :/.

1. L'ah kuglice za bor - unikatne kuglice za bor, dobivene na poklon od same kreatorice. Profinjene, decentne, baš stil kakav obožavam. Uskoro će L'ah predstavljanje i darivanje na blogu, tako da svakako škicnite na The Meadow of Beauty s vremena na vrijeme ;).


1. Caudalie krema za ruke i balzam - dobiveni na poklon direkt iz Francuske :).  Nisam još do sada imala prilike probati Caudalie proizvode, tako da se jako veselim testiranju navedenih proizvoda.

2. Planer, Lush pingvin kugla za kupanje, Essence Come to Town svjetlucajući puder za tijelo - dobiveno na poklon, preslatko i presavršeno :).  Na Essence puder sam odmah navalila, baš je predivan, jako sam zadovoljna sjajem koji pruža. Posebno se veselim novim piskaranjima u friški planer, a Lush kuglicu ću  šnjofati još neko vrijeme prije nego što se odlučim za korištenje ;).


1. Ikea modlice za kolačiće, praline, papirići za muffine, bilježnica za recepte, svijećica - dobiveno na poklon, prekrasni poklončići pogotovo za mene koja toliko obožava boravak u kuhinji i pripremanje slatkiša :). Moram modlice što prije isprobati!




1. Drvena skulptura - izrezbarena skulptura, ručni rad, dobivena na dar od jednog izuzetnog kreativca (slikara i fotografa) čije će predstavljanje i darivanje također uskoro biti na blogu u rubrici Gost post.

2. Ogrlica - jako efektna, bogata, poprilično teška, ali odlično stoji :). Kupljena na Ebayu za nešto sitno dolara ;).

3. Čarapice, pidžame i ostale božićne poklončiće nisam fotografirala jer vjerujem da ste sve bile obasute takvim stvarčicama :). Bez obzira što su takvi pokloni već praktički postali božićna tradicija, mene još uvijek jako uveseljavaju :).

Vjerujem da su i vama bili veseli blagdani i da ste darivali, a i bili darivani, a možda se i sami  počastili mnoštvom poklončića ;)..bili oni materijalne ili nematerijalne prirode :).



You Might Also Like

24 komentari

  1. Roza haljinica je preslatka, morat cu I ja sebi nabaviti biljeznice za recepte jer u mojoj vise nema ni za jedan red :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :). Ma tako je i kod mene, onda krenem pisat po paprićima kao budem to prepisala u bilježnicu i onda mi se na kraju ne da, tako da je ova bilježnica pun pogodak :)

      Izbriši
  2. Haljine su stvarno lijepe, pogotovo ova roza :) a i ova ogrlica s ebay-a mi je prekrasna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :). Joj, roza tak divno i nekako sanjivo djeluje, baš sam pogodila s kupnjom :). A ogrlica je odlična s obzirom da sam je platila kakvih 20ak kn, savršeno izgleda.

      Izbriši
  3. preslatke stvari, imaš divan stil <3
    sako iz Graza je preprepredivan, tako bi i sama nešto htjela kupiti i nositi <3
    Calvin Klein balerinke isto izgledaju posebno i udobno :)
    Kuglice su pravi unikat i vjerujem da izgledaju prekrasno na boru <3
    Planer bi ti ukrala :D ma sve je slatko i uživaj :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tnx :*. Sako je meni stvarno odličan, iako mažda malo asocira na Michael Jacksona, hehe ;). A cipelice se čine udobne, bar su bile za vrijeme kada sam ih prošetala po kući ;). A planer mi je baš došao kao naručen :D. Joj, baš sam sretna :).

      Izbriši
  4. Cijeli new in je adorable ali sako i oglica su me ostavile bez daha! Tako nešto si već dugo želim i živim u nadi da će najljepše odjevne predmete početi prodavati u mojoj blizini s dovoljno dugim rukavima jer mi je već pun kufer prosjak looka koji postižem isprobavanjem divota u trgovinama :D Sad kad smo to riješili idem još sto puta prelistavati ovaj tvoj post :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, baš mi je drago što ti se sviđaju moje stvarčice :). I mene sam pogled na njih oduševljava :D. Haha, prosjak look, eto, ja sam u sasvim opozitnim problemima, meni su svi rukavi predugi :D. Nadam se da ćemo jednom naći i mi nešto po mjeri ;).

      Izbriši
  5. Obje haljne mi se jako sviđaju, a i ovaj sakoić je odličan :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Haljine su savrsene!!! Kuglice su mi preslatke, na prvu sam mislila da su praline :D!!! Odlican new in!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Danke :*. Jedva čekam da zatopli pa da ih mogu nositi :). Haha, da, bogme podsjećaju na praline, od pakiranja do samog izgleda kuglica :D.

      Izbriši
  7. Sve mi se sviđa, drago mi je da si dobila ovako lijepe poklone (i počastila se nečim lijepim). :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, i meni :D. Da, ove godine sam se i sama pošteno počastila, a i drugi mene :), dobro, i ja druge, da ne bi bilo, hehe ;). Drago mi je da ti se sviđa.

      Izbriši
  8. ajoj nz što bih prvo izdvojila... haljinice su preslatke, balerinke, ogrlica <3 A tek kuglice, predivne su i kutijica mi je preslatka :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :). Već sam kutijicu od kuglica prenamijenila, već sam strpala nakit unutra, hehe, baš je slatka :)

      Izbriši
  9. Aaa, divne stvari imaš, posebno mi se sviđa ova ogrlica, baš je prava damska. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Danke :*. Ogrlica je bila nevjerojatno jeftina, a jednako tome nevjerojatno izgleda, baš potpuno oduševljenje :D.

      Izbriši
  10. krasne stvarčice, sviđaju mi se balerinke i krpice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :). Joj, baš jedva čekam da zatopli da prošećem balerinkice :).

      Izbriši
  11. Koliko lijepih stvari :) meni je najdraza Asos breskvasta haljinica i nadam se da ces nam se pokazati u njoj jednom ;) bas je preslatka :) kuglice mi se isto jako sviđaju, lijepo je imati nesto tako unikatno.

    OdgovoriIzbriši
  12. Ajme, sve mi se sviđa :D Caudalie obožavam kao brend pa se nadam da će ti se sviđati, a haljinice su mi predivne, pogotovo puderasta :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aww, hvala :). I ja se nadam da će mi se svidjeti Caudalie, čitam same pohvale za navedenu marku :). Da, puderasta je i meni favorit, baš je nekako nježna i romantična :).

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images