EOS Fresh Flowers losion za ruke

16:00

Vjerujem da sve već imate svoje provjerene mazalice za ruke i da ih svakodnevno koristite u ovim danima hladnoće kada je koža izuzetno osjetljiva i sklona isušivanju i pucanju. Prije nisam toliko pridavala pažnje kremanju ruku i bila bi mi svaka kremica zadovoljavajuća, jer mi koža nije zahtijevala neke posebne tretmane. No, sada uz kućanske poslove (pogotovo pranje posuđa) i šetnju pasa na niskim temperaturama, ruke su mi željne pažnje i finih krema kako bi se oporavile i dalje bile baršunaste i meke kao i inače.

Moram reći da nisam jedna od "ovisnica" koje konstantno mažu ruke u svim prilikama, a jednako toliko i koriste balzame za usne. Smatram da koža ipak mora malo disati i da joj treba dati vremena da se i sama regenerira. Već duže vrijeme koristim dvije kremice za ruke; jedna je "putna"-EOS i uvijek boravi u mojoj torbici, dok druga je više "za po doma"-Bioderma Atoderm Mains ;).



Za vrijeme kada sam boravila u Kanadi, opskrbila sam se EOS proizvodima koji su tamo izuzetno pristupačni te sam tako iz puke znatiželje kupila i losion za ruke. Moram priznati da me na  prvu oborio ergonomski i neobičan oblik kremice koji je jednako poseban kao i njihovi balzami. Jako mi je žao što njihovi proizvodi nisu dostupni na našem tržištu, a i što su cijene na web shop-ovima stvarno izuzetno visoke :/. Losion za ruke u Kanadi je koštao  2$, dok balzam 3$, za razliku od npr. Beautybay-a gdje je cijena losiona 9,40 , a balzama 7,40 .

EOS ili Evolution of Smooth na tržištu nude kolekciju balzama za usne (u sticku i jajolikih), losiona za ruke, krema za depilaciju i losiona za tijelo. EOS Fresh Flowers losion za ruke je moja omiljena putna kremica. Pakiran je u preslatku plavkastu ambalažu i ovalno-plosnatog je oblika. Ambalaža je ergonomski dizajnirana i jako lijepo leži u ruci što olakšava samo istiskivanje i korištenje kremice. Krema je dostupna u količini od 42 ml i u 3 varijante: Berry Blossom (ružičasta), Cucumber (zelena) i Fresh Flowers (plava). Pri kupnji, isporučuju se u u kartonsko-plasičnoj zaštitnoj ambalaži tako da ste sigurne da nitko nije otvarao niti koristio kremicu prije vas. Na vrhu ambalaže je mali ovalni neodvojiv poklopac što je vrlo praktično, jer nemamo problema s dodatnim zavrtanjem poklopca nakon što smo nanijeli kremu na ruke, što inače bude slučaj s klasičnijim pakiranjima krema.



EOS losioni za ruke su dermatološki ispitani, hipoalergenski su i sadrže 96% prirodnih sastojaka. Ne sadrže nusproizvode životinjskog porijekla, paraben ni gluten, stoga je ovaj losion primjeren njezi svih tipova kože. Prirodna formula ovog losiona čine mješavina shea maslaca, aloe, zobi i antioksidanta koji hrane, omekšavaju i osvježavaju kožu ruku. 

Sastojci:
Water/Eau, Glycerin, Stearic Acid, Glycine Soja (Soybean) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cocoglycerides, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Triethanolamine, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cocoa (Theobroma Cacao) Seed Butter, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Zea Mays (Corn) Starch, Fragrance/Parfum, Ascorbyl Palmitate, Retinyl Palmitate, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Disodium Edta, Magnesium Aluminum Silicate, Titanium Dioxide (Ci 77891), Bht, Phenoxyethanol.

Losion je bijele boje i svježeg cvjetnog mirisa kako je naznačeno i u samom nazivu proizvoda. Miris je blag, osvježavajuć i čini nanošenje kreme ugodnije svim našim osjetilima, miris se zadržava na koži kakvih 15ak minuta. Konzistencija losiona je izuzetno lagana, pomalo vodenasta i definitivno zaslužuje kategorizaciju losiona, jer je svojom formulom daleko od standardnih krema za ruke na koje smo navikli. Ovaj losion se ne očituje bogatom, teškom i masnijom teksturom, već prozračnim, laganim i brzoupijajućim svojstvom. Losion se momentalno upija nakon što ga nanesemo na kožu i potrebno ga je brzo razmazati. Ne ostavlja masni film na rukama, što je velik plus, jer nije potrebno pričekati neko vrijeme da se krema upije, nego ste odmah spremne za pokret ;). 



Nakon nanošenja ruke su nahranjene, meke i zaglađene. Obožavam kremasto-cvjetni miris ovog losiona, praktičnost, a ponajviše njegov njegujuć faktor. Zbog neobičnog oblika, vrlo ga je lako pronaći u torbici što je definitivno bonus za sve nas s prenatrpanim torbama ;). Losion je stvarno izvrstan i ima velike pohvale s moje strane, no ne znam da li bi ipak bio dovoljno hranjiv, odnosno hidratantan, za jako oštećenu kožu ruku. Mislim da bi u tom slučaju ipak bilo preporučljivije posegnuti za nekim težim kremama bogatije formule. Moram sam napomenuti da je na pakiranju navedeno kako pruža 24 satnu hidrataciju, no s time se ne mogu složiti, odnosno još nisam pronašla takav proizvod koji uistinu pruža takvo nešto. Sve u svemu, ovaj losion ima veliku peticu s moje strane što se kvalitete tiče, ali i jednu veliku jedinicu s obzirom na nedostupnost na našem tržištu.

Volite li i vi EOS proizvode? Što ste probale do sada?


You Might Also Like

14 komentari

  1. Nisam nikada probala EOS proizvode :/ zanimaju me balzami no strah me da mi nece biti dovoljno hidratanrltni jer jedino sto dovoljno nahrani moje usnice je Melem. U potrazi sam za dobrom kremom za ruke jer su moju povukli iz prodaje, a ove EOS kreme sam vidjela da se mogu relativno povoljno naruciti s Ebay-a, mozda i narucim i probam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iako je meni EOS balzam stvarno izvrstan, mislim da svejedno našem Melemu teško koja mazalica za usne može parirati ;). Joj, vidiš, skroz sam smetnula s uma Ebay, moram škicnuti kako se tamo kreću cijene EOS proizvoda :).

      Izbriši
  2. Ovi proizvodi osim što su preslatki izgledom su i kvalitetni. Imam EOS balzam za usne

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, proizvodi su im jednako kvalitetni >izvana i iznutra<, divne ambalaže s fantastičnim proizvodima :). Baš me zanima kakav im je losion za tijelo :):

      Izbriši
  3. ja eos balzame obozavam a krema me skroz zaintrigirala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da bi ti se i kremica za ruke svidla, baš je posebne konzistencije, odličnog mirisa. a što je najvažnije - njegujuća je :).

      Izbriši
  4. Imam točno i ovu kremu i ovaj balzam i obožavam ih! jedino da je malo veća količina ove kreme, ne bih se žalila! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, ne bih se ni ja bunila da je pakiranje maaalkec veće ;).

      Izbriši
  5. zvuči divno ♥
    nekako uvijek preskačem EOS, ne znam zašto :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto, ako se ipak odlučiš za kupovinu, imaš moje tople preporuke ;).

      Izbriši
  6. i samoj mi je žao što ih nema kod nas :/
    ah baš super što si u Kanadi boravila <3
    volim lagane proizvode za ruke, koji ju solidno nahrane a još k tome imaju lijep miris - tako da svakako se nadam da ću probati ovaj losion :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, da, boravak u Kanadi je bio definitivno nezaboravno iskustvo! :) A što se shoppinga tiče..kada karta ne bi bila toliko skupa, stvarno bi se isplatilo tamo kupovati, velika većina markiranih stvari je puuuuuno jeftinija tamo, nego kod nas :/. Preporučam ti ovaj losiončić, mislim da bi ti se mogao svidjeti! A i amabalaža je tako nedoljivo slatko, tko je ne bi kupio :D

      Izbriši
  7. I ja sam ovisnica o kremama za ruke i balzamima za usne, to su mi dva proizvoda bez kojih ne mogu i uvijek ih imam pri ruci, bez obzira na godišnje doba :D EOS kremica mi se čini kao odličan proizvod, a ambalaža je mrak :D Nisam probala ništa od EOS proizvoda upravo zbog njihove nedostupnosti kod nas, a smatram da su preskupi za naručivanje s raznih sajtova :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, izuzetno su skupi za naručiti preko web-a, jer bez obzira koliko je ovo odličan losion za ruke, ipak ne vrijedi 70 kn nikako :/. Nadam se da će uskoro i kod krenuti s distribucijom pa da ne budemo više zakinute za njihove odlične proizvode :).

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images