Gost post: L'ah + darivanje

15:18

Kako će ovaj mjesec biti tri mjeseca kako je blog aktivan, a i moj 28. rođendan (da, i mene već zub vremena nagriza ;), odlučila sam u suradnji s L'ah nakitom organizirati vam jedno darivanje


Prvo, kratki osvrt na blog :). Stvarno sam u potpunosti osupnuta reakcijama na blog, a i samim statističkim podacima! U manje od tri mjeseca, blog je skupio preko 200 Facebook like-ova i bio pregledan skoro 10 000 puta! Oduševljena sam! :) Nimalo se nisam nadala da će The Meadow of Beauty dobiti toliko pažnje među čitateljicama i zato vam se iskreno zahvaljujem na tome :). Mnogo je blogova aktivno, od granično profesionalnih pa do početničkih, no svaki bloger očito ipak uspije naći svoju publiku. Još jednom vam hvala na divnim komentarima i čitanju, vjerujem da ćete i dalje nastaviti pratiti The Meadow of Beauty blog :*. Nadam se da vam se sviđa koncept bloga, što je uvrštena raznolikost tematike postova. Ukoliko imate nekih prijedloga ili savjeta, budite slobodne obratiti mi se putem komentara ili obrasca za kontak ;).

A što se tiče mog rođendana, eto, 25. veljače će biti već (ili tek - ovisno o tome da li je čaša polupuna ili poluprazna ;) 28. godina mog postojanja ;P. Život je nešto što nam se dogodilo i beskrajno je zanimljiv. U posljednje vrijeme prestala sam koristiti riječi poput "planirati" i "očekivati", jer što sam starija to više vidim da se život nije poput new age literature kako postati sretan u samo 5 koraka. Život nam svaki dan servira nešto novo, bez pitanja i dopuštenja, na nama je samo da odlučimo hoćemo li ga živjeti ili samo postojati. Jedino u što sam sigurna je da jesam i da želim i dalje biti sretna! Oh yeah! :)

L'ah nakit

Sada krećemo s predstavljanjem jedne moje posebno drage prijateljice Slovenke Tine Lah. Kako sam već navela u Vintage Getaway postu, prije 4 godina sam radila u Narodnom muzeju Slovenije i živjela u Ljubljani. Tamo sam upoznala i stekla neke životne prijatelje, a jedna od njih je i moja kreativka Tina koja izrađuje nakit. Da ne duljim, krenuti ću odmah s mini upoznavanjem. 

1. Ukratko predstavljanje

Moje ime je Tina Lah (30) i bavim se izradom nakita i ostalih dekorativnih predmeta koje sam objedinila pod tržišnom markom L'ah. Po zanimanju sam povjesničarka umjetnosti i radim u muzeju. Općenito me zanima me oblikovanje, a posebno stvaranje rukama, od nakita, odjeće, ukrasnih predmeta, i prostora. Strastvena sam igračica Tetrista, nerazdvojni smo već 20 godina, također sam velika ljubiteljica Mickey Mouse od kada znam za sebe :). Volim njegov dizajn - jednostavan i prepoznatljiv oblik i samo 3 boje.


2. Kako je došlo do same ideje izrade decoupage nakita?

Ispočetka sam izrađivala vrlo jednostavan nakit iz raznovrsnih drvenih perlica, a decoupage tehniku sam upotrebljavala kako bih ukrasila kutijice, okvire i slično. Zatim se jednog dana rodila ideja kojom sam združila drvene perlice i decoupage. Prvo sam radila nakit s kolegicom, a od 2012. imam vlastitu trgovačku marku L'ah.

3.  Kakav sve nakit izrađuješ i gdje se može kupiti?

Izrađujem nakit koji je u osnovi drven, a ukrašen decoupage tehnikom. Također izrađujem nakit iz gline ili podobnih materijala, koji potom bojim ili ponovno dajem decoupage izgled. Radim ogrlice, narukvice, broševe i naušnice. Ogrlice imaju satenske vrpce ili vrpce od tila koje je moguće svezati na željenu dužinu. Ponekad kombiniram biserne perle (ne, nisu prave ;) i drvene kako bih postigla elegantniji stil. U svoju ponudu sam uključila i božićni asortiman, odnosno unikatne božićno - novogodišnje kuglice za bor, no imam u planu dodatno proširiti ponudu.

4. Gdje je moguće kupiti nakit?

Nakit možete kupiti tako da me kontaktirate u inbox putem L'ah Facebook Page-a ili ukoliko se nađete u Sloveniji, svratite u trgovinu Pokrajinskog muzeja Ptuj-Ormož u Ptuju i u trgovini Židana Marela u Kranjskoj Gori.

5.  Da li je moguća internet narudžba i dostava u Hrvatsku? Kolika je cijena dostave?

Najbolje je da mi se javite preko Facebook Page-a u inbox i sve ćemo se bez problema dogovoriti :). Dostava u Hrvatsku je moguća i cijena nije previsoka, ovisno o težini, a maksimalno iznosi 5 eura. Također, moguće je plaćanje pouzećem kada vam nakit stigne na kućnu adresu :). 

6. Koja ti je omiljena ogrlica i zašto?


Imam dvije omiljene varijante: crna (različitih uzoraka), jer sam uglavnom svakodnevno od glave do pete obučena u crno. Druga najdraža ogrlica mi je mornarska :). Volim taj stil, jednostavno, a jako efektno, kao stvoreno za ljeto! Općenito volim taj stil, jer me podsjeća na more, godišnji odmor i slobodu.




7. Kakav makeup preferiraš?

Pošto volim spavati i uvijek žurim na posao, ujutro imam vremena samo nanijeti maskaru i crnu olovku. Često koristim crveni ruž kako bih oživjela malo svoj jutarnji zombie look. Inače mi se najviše sviđa klasika: crni eyeliner i crveni ruž, ponekad i sjenilo s blagim shimmerom. Općenito smatram da se šminkom treba naglasiti određeni dio lica, a ne u potpunosti ga transformirati. U zadnje vrijeme najviše koristim prirodnu kozmetiku (preparativnu i dekorativnu), kupujem je u trgovini Orca u Ljubljani.

8. 5 omiljenih makeup proizvoda bez kojih ne možeš

Hm..maskara (100% Pure prirodna maskara), olovka za oči (100% Pure), crveni ruž (100% Pure, nijansa Cabernet), rumenilo (Alima Pure) i balzam za usne (Hurraw! -Moon Balm i Black Cherry Tinted Lip Balm ). Ups, nabrojila sam ih 6 :D.










Za kraj sam vam u suradnji s L'ah nakitom pripremila jedno prekrasno darivanje povodom svog rođendana u kojem možete osvojiti "filmsku" ogrlicu s Audrey Hepburn, Marlyn Monroe i ostalim glumačkim legendama :).






Kako možete osvojiti nagradu?
Potrebno je ispuniti 2 sljedeća uvjeta
1. U komentarima odgovorite na pitanje: Koji je vaš omiljeni film?
2. + lajkajte Facebook Page The Meadow of Beauty i L'ah.
  • darivanje je otvoreno za čitateljice iz Hrvatske, BiH, Srbije i Slovenije,
  • sudjelovati u darivanju možete do 25. veljače 2015. 23.59 h,
  • dobitnica će biti objavljena 26. veljače na Facebook Page-u The Meadow of Beauty i na blogu 27. veljače 2015.
Sretno svima! :*

You Might Also Like

39 komentari

  1. Imam jako puno omiljenih filmova,ali ako bi morala izabrati samo jedan onda bi to bio My boy Jack.
    Sretan ti rođendan :) inače je tada rođendan i mojoj mami :D

    Na FB-u pratim pod imenom Karolina Jokić.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na sudjelovanju i na željama :*. Unaprijed sretan rođendan i tvojoj mami ;)
      My boy Jack nisam gledala, ali baš ću škicnuti na imdb :).

      Izbriši
  2. Uh, tesko pitanje :) Ne mogu izdvojiti samo jedan, ali evo neki koje sam gledala u zadnje vrijeme a da su mi se jako svidjeli - Imitation game, Milenium trilogija, Gone girl, ako nisi pogledala svakako preporucam :)

    Sretan rođendan! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :*. Definitivno ću pogledati filmove koje si preporučila, vidim da su jako dobro ocijenjeni :). I hvala tebi na sudjelovanju i na preporukama :*

      Izbriši
  3. Za pocetak sretan rockas!! :) ogrlica je odlicna, inace obozavam unikatni nakit i u potrazi sam za necim posebnim.. sigurno cu skicnuti sto sve ima kod L'ah
    recimo da je to Bjegunac.. sad sam se sjetila da sam to gledala valjda svaki put kad je bila repriza :)

    FB Ivona Grgurić

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :*
      Drago mi je što ti se sviđa ogrlica, a i općenito L'ah nakit! Uživo je još fantastičniji, izuzetno efektan! Uvijek dobijem pohvale za njega ;). Svakako pogledaj L'ah fb stranicu ;).

      Izbriši
  4. Prvo-pravila sam quiche (se tak piše?) i jako mi se sviđa kombinacija kukuruza i kiselih krastavaca, dodše ja sam ubacila i sušenu govedinu i pravim barem jednom tjedno..tnx na receptu :) Drugo-baš mi je simpatična slovenka :) malo sam škicnula fb stranicu i uistinu je talentirana + 100% Pure proizvodi koje koristi su zaaakon :)) Treće- roćkas ću ti čestitati 28. :D Četvrto-ćestitam na pregledima, zaslužuješ troduplo više, blog ti je sjajan i obiluje raznolikošću :) Peto- pridružujem se giveawayu- omiljeni film mi je deff Forest Gump...iako ih ima hrpa, ali moram još navesti i Panov labirint, Django, Titanic (da, obožavam sladunjavog Lea) i spašavanje vojnika Ryana :D To je to, za sada

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlično! :) Baš mi je drago što si isprobala moj recept za quiche i što si zadovoljna njime :). A moja Lahica, hehe, je kreativka i pol :). Divan joj je nakit :). Za čestitke unaprijed hvala :* (25.2. mi je 28. rođendan, očito je došlo do tipfelera, hehe ;). Odličan izbor filmova, obožavam Panov labirint! I hvala ti na sudjelovanju :*

      Izbriši
  5. Ima ih jako puno, jakooo punooo. Ali nekako najvise volim trilere, pa tako i 96 sati

    OdgovoriIzbriši
  6. Moj omiljeni film je "Titanic" koji je tako nježan, romantičan, iskren i predivno prikazuje ljubav između dvoje ljudi.

    OdgovoriIzbriši
  7. Sretan ti rođendan unaprijed! :)
    Prljavi ples, jer iako ih ima još puno koje volim, ali on mi je poseban i toliko sam ga puta pogledala da znam sve dijaloge napamet :)
    FB: Imenka Doe

    OdgovoriIzbriši
  8. Film koji uvijek iznova pogledam je Zgodna žena
    Sretan rodjendan unaprijed!
    Fb Irena Hajtok

    OdgovoriIzbriši
  9. Ima ih nekoliko, ali jedan koji mi je ipak ono NAJ je Prljavi ples. :)
    FB: Tea Šainović

    OdgovoriIzbriši
  10. Ima ih više,no recimo da bi istaknula Titanic :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Titanic mi je vjeciti klasik ♡♥♡

    OdgovoriIzbriši
  12. Kakvo lijepo darivanje! Koliko god otrcano zvučalo moj omiljeni film je Moj dečko se ženi jer obožavam Juliu Roberts i sladunjave filmiće s njom :D
    Sretan ti rođendan, želim ti još milijarde pregleda jer su ti postovi zanimljivi, kvalitetni, s lijepim fotkama i savršenim receptima! Hvala ti na tome. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što ti se sviđa darivanje! :) Ogrlica je uistinu divna, najradije bih si je ostavila, haha ;).
      I hvala ti na divnim željama i na daljnjoj motivaciji za pisanje :***
      Hvala na sudjelovanju, sretno! :*

      Izbriši
  13. sretan ročkas!!! moj omiljni film je "bezdan"

    OdgovoriIzbriši
  14. Moj omiljen film je The Notebook!!Prekrasan romantičan film koji se uvijek može iznova pogledati!!!
    FB -Petra Ćustić..

    OdgovoriIzbriši
  15. Sretan rođendan :)!
    Film: Mary and Max (animiran ali najbolji ^^)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :* I hvala tebi na sudjelovanju!
      A Mary and Max.. fantastičan film, obožavam ga!

      Izbriši
  16. Titanic

    FB Ljiljana Stanić

    OdgovoriIzbriši
  17. Obozavam romanticne komedije,ali odlican mi je kako se rijesiti frajera u deset dana

    OdgovoriIzbriši
  18. Obozavam romanticne komedije,ali odlican mi je kako se rijesiti frajera u deset dana

    OdgovoriIzbriši
  19. Najdraži mi je film "Nedodirljivi"

    OdgovoriIzbriši
  20. Moj omiljeni film je The Notebook!!Meni je ovo najljepša ljubavna priča ikad...
    FB-Petra Branković

    OdgovoriIzbriši
  21. Omiljeni film - Zgodna žena. Pogledala sam ga podosta puta i nikad mi nije dosadio, bar ne do sada :-)
    FB Hanna Ruza Matich

    OdgovoriIzbriši
  22. hahah moj omiljeni sam u kuci 1 i 2 ;)..Neznam zasto ali tog filma mogu gledati po nekoliko puta..Znam ga napamet ali mi je nekako najdrazi ;)
    fb ; Suzana Šainović Kišiček

    OdgovoriIzbriši
  23. Obožavam Prljavi ples <3

    FB: Petra Kos

    OdgovoriIzbriši
  24. Moj omiljeni film je Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Večni sjaj besprekornog uma), obožavam ga i gledam ga svakih nekoliko meseci. :) Džim Keri i Kejt Vinslet su fantastični!
    fb: MakuljevicJasmina

    Srećan rođendan i veliki pozdrav,

    OdgovoriIzbriši
  25. Omiljeni film - Povratak u budućnost, svi nastavci.
    FB: Slađana Sušilović

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images