Loko prirodna kozmetika: Loko oko, Koza, Intimo, Dezedorans

17:35


Prije par mjeseci sam prvi put se odlučila za kupovinu proizvoda Loko prirodne kozmetike i odmah u startu vam mogu reći da sam toliko oduševljena proizvodima da sam baš danas poslala novu narudžbu i čak i dragog uspjela navuć na njihove proizvode :D.

Vjerujem da ste sve već čule za Loko prirodnu kozmetiku i da nije potrebno dodatno je predstavljati :) Na FB Page-u možete pronaći liniju sapunčića, tonika, ulja, kremica, pilinga, proizvoda za kosu, dezedoransa pa čak i dekorativne kozmetike :). Dostava je moguća putem pošte ili se možete dogovoriti s ljupkom Ivanom da se nađete u Makarskoj i tako obaviti primopredaju :). 

U prvoj narudžbi sam kupila sljedeće proizvode: Loko Oko okoloočnu kremu, Dezedorans lavanda+palmarosa, sapun Koza i Intimo, tonik Ma tonik, a danas sam još odlučila naručiti Dezedorans ylang ylang, Go easy piling, La tonik i za dragoga sapun The Man, Brkovi, kruti šampon za kosu Samson i Dezedorans Pačuli tako da narednih nekoliko mjeseci očekujte nove recenzije Loko proizvoda :). Nadam se da ću i dragog uspjeti aktivirati u tom području pa možda podijelim i njegova iskustva s "muškom" stranom kozmetikom ;).



Loko Oko okoloočna krema protiv bora pakirana je u plastičnu malu teglicu s metalnim poklopcem u količini od 25 grama, cijena 30,00 kn, rok trajanja joj je 8 mjeseci. Krema sadrži shea maslac, kokosovo ulje, badem, avokado, ulje divlje ruže, vitamin E, prirodni antioksidans i eterično ulje sjemena mrkve. Krema je žućkasto-zelenkaste boje i voskaste konzistencije. Vrlo lako se nanosi i ostavlja na okoloočnom području masan trag koji se kroz kraće vrijeme u potpunosti upije u kožu. Loko kozmetika preporuča da se krema nanosi dva puta dnevno laganim tapkanjem ili masiranjem, ali kako je krema masnija, koristim je samo u noćnoj rutini njege i odlično mi tako funkcionira. Krema je izuzetno blagog prirodnjačkog mirisa koji se ne zadržava na koži, hidratizira okoloočno područje, sprječava nastanak bora i regenerira postojeće bore. Loko Oko sam isključivo naručila radi nastalog dermatitisa na kapku oka i mogu reći da krema stvarno fantastično i dubinski hidratizira okoloočno područje i u potpunosti mi je obnovila epidermu i dermatitis se u potpunosti povukao, nema više crvenila ni iritacija. Što se tiče prevencije bora i saniranja postojećih bora, po tom pitanju ne mogu ništa reći jer još nisam stigla do prvih borica, ali vjerujem da je uvijek pametnije preventivno djelovati tako da ću kremu definitivno nastaviti i dalje koristiti pa vam učinak na sprječavanje pojave bora javim za nekoliko godina ;).




Prirodni loko dezedorans Palmarosa+lavanda - pakiran u plastičnu bijelu ambalažu kao standardni stick dezedorans, dostupan u količini od 50 ml, cijena 25,00 kn, rok trajanja je 8 mjeseci. U ponudi je nekoliko različitih mirisa: menta+čajevac, eukaliptus, pačuli za naše muške polovice i romantičan ylang ylang. Dezedorans sadrži eterična ulja koja imaju dezinficirajuća i njegujuća svojstva, žute je boje i voskaste konzistencije, blagog mirisa koji se ne kosi s parfemom tako da nema bojazni oko korištenja. Dezedorans se vrlo lako koristi kao klasičan stick dezedorans, ne ostavlja ljepljiv trag ni tragove na odjeći, a što je najvažnije, djelotvoran je cijeli dan. Kada sam počela koristiti dezedorans, moja preosjetljiva koža je odlično reagirala na njega, no nakon nekoliko tjedana korištenja javilo mi se crvenilo, no ovime ne umanjujem kvalitetu samog proizvoda, jer moja koža je stvarno izuzetno osjetljiva i rijetkost je da nemam nikakvu nepoželjnu reakciju od korištenja nekog proizvoda. Moram odmah pohvaliti dragu Ivanu s kojom sam danas dogovorila da mi proba napraviti malo drugačiju verziju dezedoransa, pretpostavlja da mi je kožu iziritirala soda bikarbona, tako da će mi za sljedeći put napraviti dezedorans u ylang ylang verziji s malo drugačijom formulom. Između ostalog, ponudila mi je dezedorans gratis, tako da imam same pohvale za poslovanje Loko prirodne kozmetike i imaju moje apsolutne i definitivne preporuke :).



Sapun Koza* - prirodni sapun od kozjeg mlijeka namijenjen svim tipovima kože, a posebno odgovara osjetljivoj koži sklonoj iritacijama te mladoj problematičnoj koži. Sapun sadrži puno kokosa, kozjeg mlijeka, vitamina i hranjivih ulja, ne sadrži nikakva eterična ulja tako da je pogodan za djecu i alergičare. Sapun je pravokutnog oblika, svijetlo smeđe boje, dostupan je u količini od 100 grama po cijeni od 20,00 kn. Sapun je pakiran u plastičnu ambalažu na kojoj je označen rok trajanja - svibanj 2016. godine. Sapun je blagog mirisa kozjeg mlijeka koji se ne zadržava se na koži i vrlo je njegujuć. Koristim ga za njegu tijela i lica, lijepo se pjeni i vrlo sporo troši, nije gnjecav, ne mijenja oblik i vrlo lako se suši nakon korištenja. Sapun mi nije izazvao nikakve negativne reakcije, moja koža vrlo dobro reagira na njega i sigurno ću ga i dalje nastaviti koristiti :). Najvažnije mi je da ne isušuje kožu i ne izaziva iritacije.



Sapun Intimo - namijenjen za intimno pranje genitalnog područja, sadrži njegujuće ulje kantariona, neema i kamilice koji djeluju antifungicidno. Navedena kombinacija ulja ne isušuje intimno područje i ne narušava prirodnu pH vrijednost. Također, sapun sadrži eterično ulje palmarose, lavande i čajevca koji djeluju protiv infekcija, dok ionsko srebro se bori protiv candide i ostalih gljivičnih infekcija. Sapun je pravokutnog oblika, bež boje sa smeđe-plavim šarama, dostupan je u količni od 100 g po cijeni od 20,00 kn, a rok trajanja mu je do ožujka 2016. Intimo izgleda baš divno, poput fimo mase :D. Lijepo se pjeni, ostavlja ugodan osjećaj svježine i vrlo je djelotvoran u sprječavanju bilo kakvih iritacija intimnog područja. Mislim da sam našla svoj THE proizvod i definitivno ga ne mislim mijenjati :). Jako sam zadovoljna sapunčićem, također se sporo troši, ne mijenja oblik i odlično njeguje.

Moram reći da jedva čekam da mi se dragi vrati iz Makarske i da mi donese novu pošiljku proizvoda Loko! :D I to bi bilo to što se tiče mog iskustva s Loko prirodnom kozmetikom. Tonik Ma tonik ću ostaviti za zasebnu recenziju koji ćete također uskoro moći pročitati na The Meadow of Beauty blogu ;).

Da li ste i vi probale Loko prirodnu kozmetiku? Koji proizvod vas je najviše oduševio? :)




*PR proizvod

You Might Also Like

8 komentari

  1. Probala sam neke stvarčice od njih, o tome više na mom blogu =P Ali sada si me zainteresirala za ovu kozu i intimo, mislim da ću to morati naručiti kada stignem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš sam sad malo čitala tvoje recenzije Loko kozmetike, ruževi izgledaju odlično :D. Kozu i intimo definitivno preporučam, omjer cijene i kvalitete je više nego odličan :)

      Izbriši
  2. Baš sam danas naručila kod njih neke stvarčice ( Intimo, Loko Oko i Fruit serum) i jedva čekam da mi sve stigne ♥
    Sigurna sam da se neću zaustaviti samo na tome ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, baš sam i ja gledala Fruit serum, mislim da ću ga morati sljedeći put naručiti, a do tada s veseljem čekam tvoju recenziju ;).

      Izbriši
  3. Probala sam sve osim koze, osuševljena :D
    Samo da te pitam za Loko Oko-ima li tvoja kremica kao sitne...hmmm... kuglice u istoj boji kreme koje se daju normalno razmazati?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači, dijelimo oduševljenje Loko proizvodima :)
      Ne, Loko Oko mi je skroz glatke teksture, bez kuglica. Držiš je u frižideru ili na sobnoj temperaturi? Hm, ne znam u čemu je štos..

      Izbriši
  4. E kupujem Intimo sigurno!! I dezić :D Ma sve ću pokupovati! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahah :D E, takva je i moja reakcija kad krenem gledat ponudu Loko proizvoda. I want it all! :D

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images